lørdag den 11. juni 2011

Danskerne vasker sommersalaten med saladwash

Økologisk Saladwash fra Bentley Organic dræber e-coli & salmonella

E-coli bakterier er på alles læber, aldrig før er der blevet søgt så meget på nettet vedrørende agurker, bønnespirer og hvordan e-coli opstår. Sommersalaten er i fare uanset hvilket land grøntsagerne stammer fra for kan vi nu kigge på en agurk uden at tænke på om den kan have været i kontakt med e-coli bakterier?

Danskerne kan dog ånde lettet op i dit lokale supermarked, specialbutik eller helsekost står det bedste våben mod e-coli bakterierne nemlig en økologisk salat og frugt vask. Bentley Organic, Salad Wash fjerner sikkert og effektivt bakterier som e-coli og salmonella fra frugt og grønt. Salatvask er et helt almindeligt begreb i produktets hjemland England men har først for nyligt vundet indpas i Danmark via virksomheden WienerWaltz.

?Vi ser en voksende efterspørgsel på den økologiske saladwash i Danmark hidtil? udtaler Mikkel Küster, brand manager og direktør for WienerWaltz der markedsfører Bentley Organic i Danmark. ?Det er især efter rawfood bølgen at interessen er steget, men efter de nye udbrud af e-coli er efterspørgsel steget nærmest eksplosivt? Han tilføjer Bentley kommer endnu engang velfortjent på verdenskortet for et unikt produkt. De er utrættelige i deres arbejde for økologi og bæredygtighed så vi er stolte af at repræsentere mærket".

Bentley Organic blev verdensberømt for deres hand santizer der dokumenteret dræber svine influenza bakterier, samt 2G rengøringsmidler som ud over at gøre rent også fjerner e-coli og salmonella fra bordplader, skærebrætter og i køleskabet.

Bentley Organic Salad Wash er nem at anvende: et sprøjt i en balje med vand, vask grøntsager/ frugt og skyl efter med vand. Produktet er biologisk nedbrydeligt og økologisk certificeret.
500 ml. / 64,95 kr. vejl. Udsalgspris

Forhandles blandt andet hos:
Magasin Mad og Vin, Salling, supermarkeder og specialbutikker og helsekostbutikker landet over.
Webforhandlere;
www.duft-natur.dk
www.ecoisten.dk


yderligere kilder
Fødevarestyrelsens opdatering vedr. e-coli
http://www.foedevarestyrelsen.dk/Foedevarer/Bakterier_og_virus/E_coli/forside.aspx


Læs mere her

tags: England, direktør, våben, Danmark, virksomhed, supermarked, bakterie, Fødevarestyrelsen,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar