mandag den 30. april 2012

Opskrifter med nøglehul på mobilen

Fra uge 17 lanceres nøglehulsmærkede opskrifter, så forbrugerne får nem adgang til at skrue nøglehulsmærkede menuer sammen hjemme i køkkenet. Hvad enten de er singler, storfamilier eller til etnisk mad.


Fødevarestyrelsen har netop lanceret 60 nøglehulsmærkede opskrifter på mobilsitet m.noeglehullet.dk. Herfra er det muligt at hente opskrifter på sundere måltider, som gør det nemt at spare på fedt, sukker og salt.

"Det skal være let at vælge sundt. Nu lancerer vi nøglehullet på mobiltelefonen, så forbrugerne hurtigt og nemt kan finde nøglehullet, når de handler, spiser ude og er på farten. Med få klik kan de få opskrifter, viden om næsten 1500 nøglehulsmærkede fødevarer samt flere og flere menuer på restauranter og tankestationer" siger fødevareminister Mette Gjerskov.

Læs den nye Nøglehulsavis og deltag i konkurrencen
I uge 17 lanceres også den nye Nøglehulsavis 24/7 , som indstik i JP, Politiken og BT, hvor alle interesserede kan læse nyt om Nøglehullet, og blive inspireret til sundere madvaner.

Forbrugerne inviteres til en konkurrence i ugerne 17 og 18, der via mobilsitet giver nysgerrige og konkurrencelystne forbrugere mulighed for at vinde gavekort på 250 kr.

Spis ude med Nøglehullet
De første kantiner og restauranter kan allerede nu skilte med, at de serverer nøglehulsmærkede måltider. Også når forbrugeren er på farten, er mulighederne for at vælge de sundere alternativer til fastfood ved at blive udvidet.

Tjek opskrifter på m.noeglehullet.dk eller på noeglehullet.dk.

Læs mere her

tags: restaurant, Politiken, fødevareminister, Fødevarestyrelsen, konkurrence, madvane,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar