lørdag den 9. marts 2013

Miljøvenlig sodavand - SodaSparkle

Sodavandsmaskiner har længe været et hit i Danmark, bl.a. fra de populære mærker SodaStream og Aqvia. Nu er der så kommet en helt ny og mere miljøvenlig type, der med sin lille størrelse er klar til at indtage markedet.

Sodavandsmaskiner har generelt været populære de sidste mange år, da danskernes høje forbrug af sodavand har gjort det til en meget stor udgift i det månedlige budget at købe sodavand i butikkerne.

SodaSparkle, der er en helt ny type sodavandsmaskine, har gjort det muligt at få en sundere, billigere og mere miljøvenlig sodavand end tidligere. SodaSparkle består udelukkende af et låg med en lille kulsyrepatron, der skrues på flasken og drejes for tilførsel af kulsyre.

Kulsyrepatronerne er fremstillet i 100 % genbrugelige materialer, og de skal blot smides ud efter brug (hver patron rækker til 1 flaske danskvand). Derudover er der ikke en masse kulsyre, der går tabt i processen, da al kulsyren bliver fanget i flasken.

SodaSparkle har også udviklet en ny, naturlig smagsvariant, der ikke er fyldt med sukker og andre tilsætningsstoffer og derved er et sundere alternativ til den traditionelle sodavand.

De danske forhandlere af SodaSparkle forventer da også, at SodaSparkle bliver en kæmpe succes. Gitte Gammelmark fra KitchenOne.dk - officiel dansk forhandler af SodaSparkle - siger: SodaSparkle er helt ny på det danske marked, men vi har allerede oplevet stor interesse for den. Den er både nem og hurtig at bruge, og så fylder den næsten ingenting, så den kan let sættes i skabet efter brug.

Hos KitchenOne.dk forventer de da også, at ankomsten af den nye SodaSparkle kan ses på salget af de øvrige sodavandsmaskiner. Der er stigende fokus på miljø og sundhed, og med den nye SodaSparkle bliver disse elementer kombineret, da der hverken er spildt CO2, plastikflasker eller tilsætningsstoffer, man skal tage højde for.

SodaSparkle er i alle henseender en forbedring af teknologien inden for sodavandsmaskiner. Både designmæssigt, miljømæssigt og helbredsmæssigt er SodaSparkle med til at forbedre udbuddet af sodavand.

Læs mere her

tags: Danmark, teknologi, miljøvenlig, miljø, helbred,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar