onsdag den 21. august 2013

WABI SABI er en hyldest til japansk madkultur

Wabi Sabi er ikke kun en kogebog, det er også en rejsebeskrivelse. Bogen giver dig et helt unikt indblik i en særegen og kompleks madkultur. Her kommer du med om bag kulisserne i ni japanske køkkener, som hver dag forsøger at give gæsterne en uforglemmelig oplevelse af nostalgi og hjemlig hygge en rejse i en svunden tid. Samtidig får du undervejs også opskrifter, så du selv kan lave autentisk japansk mad.

Bogens forfatter Frederik Jensen, der selv har arbejdet i japanske køkkener og rejst i landet, er derfor med sin erfaring, den perfekte fortæller. Han har arbejdet i køkkener, hvor ingen vesterlændinge før er kommet lige fra trestjernet Michelin restaurant til Japans bedste nudelkok, der bor og har restaurant på et lille ufremkommeligt bjerg. På sin rejse giver han et ærligt og autentisk billede af Japans madkultur og folkets syn på mad.

Wabi Sabi giver en solid indførsel i redskaber og ingredienser. Bogen er samtidig også rigt illustreret med smukke billeder, der uden slør viser det japanske køkkens mange facetter.

Wabi Sabi inviterer dig på en utraditionel rejse i ord og billeder. Bag facaden og ind i hjertet af det japanske køkken.

WABI SABI - En rejse i det japanske køkken, af Frederik Jensen, FADL's Forlag, udkom d. 15. august.

tags: restaurant, Japan, forfatter, Forlag,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar