tirsdag den 24. september 2013

SylliFlor® - fiberrigt kosttilskud med kolesterolsænkende effekt

SylliFlor® er et sprødt og lækkert kosttilskud af loppefrøskaller (Psyllium husks) med et naturligt højt fiberindhold, der er kendt for at have en tarmregulerende effekt og hjælper til en blød og regelmæssig afføring.

SylliFlor® er derfor til gavn for alle, der har besværet fordøjelse, eller som har vanskeligt ved at få fibre nok gennem kosten og derfor gerne vil have et ekstra fibertilskud.

Men SylliFlor® henvender sig også til personer, der ønsker at sammensætte deres kost på en sådan måde, at et lavt niveau af kolesterol i blodet opretholdes eller nedsættes.

I løbet af 1996 til 2005 er der gennemført 21 kliniske studier, der peger på Psyllium husk fibres kolesterolsænkende egenskaber. Studierne er gennemført på individer med forhøjet kolesteroltal og konkluderer, at et tilskud af 7 g opløselige Psyllium husk fibre om dagen kan bidrage til at reducere indholdet af kolesterol i blodet i kombination med en sund, kolesterol- og fedtfattig kost og en aktiv livsstil.

15 g SylliFlor® (3 spsk.) om dagen indeholder hele den mængde opløselige Psyllium husk fibre, som studierne dokumenterer, har en reducerende effekt på blodets indhold af total kolesterol og det usunde LDL-kolesterol ved regelmæssig indtagelse.

De fiberrige frøskaller fra Psyllium planten har en meget høj vandbindingsevne og virker på den måde, at de ved indtagelse med væske opsuger væske i mave og tarm, svulmer op og danner en geléagtig masse. Det menes, at denne masse både påvirker omdannelsen af kolesterol og samtidig binder stoffer, relateret til kolesteroldannelse, så disse transporteres gennem fordøjelsessystemet og ikke optages over tarmen.

SylliFlor® skal altid indtages sammen med rigelig væske, da det giver fibrene mulighed for at svulme optimalt og dermed forebygger forstoppelse.

SylliFlor® fås på apoteket, i helsekostbutikker eller i Biodane Pharma s webshop.

Læs mere her

tags: kosttilskud, livsstil, kolesteroltal,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar