fredag den 11. september 2015

Her er den bedste restaurant på Sjælland lige nu


I august måned er en restaurant på Frederiksberg strøget ind på 1. pladsen over de restauranter, som har fået de bedste gæsteanmeldelser på Sjælland. Se hele listen her.I København er det gastronomiske niveau tårnhøjt, og konkurrencen blandt de gode restauranter er hård. Men i den forgangne måned er der alligevel en håndfuld restauranter, der har gjort sig særligt positivt bemærkede blandt gæsterne. Og det gælder i særdeleshed Restaurant Frederiks Have på Frederiksberg.

Ifølge en opgørelse fra bookingsitet DinnerBooking.com, der er baseret på over 11.000 gæsteanmeldelser, er Restaurant Frederiks Have på Frederiksberg den restaurant på Sjælland, som har haft de mest tilfredse gæster i august. Restauranten har gennemsnitligt modtaget 5,68 ud af 6 point af gæsterne.

Stort fokus på betjening
Restaurant Frederiks Have er ejet af ægteparret Ole og Eva Sellberg, der har været at finde i restauranten i de sidste 15 år. Og Ifølge dem kan de gode gæsteanmeldelser særligt tilskrives et fokus på betjeningen:

"Både mad og betjening skal selvfølgelig gå op i en højere enhed, når man skal holde gæsterne tilfredse, og derfor er det en holdindsats fra både kokke og tjenere. Men hvis jeg skal pege på noget, som kan gøre den lille forskel, er det nok betjeningen," fortæller Eva Sellborg og uddyber:

"Vi arbejder rigtig meget på at få gæsterne til at føle sig velkomne uden at være for påtrængende. Det handler om at kunne læse gæsterne, for der er rigtig stor forskel på, hvordan de gerne vil behandles – nogle vil eksempelvis gerne fortælle lidt om sig selv, mens andre hellere vil have mere ro," forklarer hun.

Stabilitet for gæsterne
Spørger man Ole Sellberg handler det herudover om at give gæsterne en form for tryghed:

"Når man kommer ind i restauranten, vil man altid møde enten Eva og mig, og den stabilitet tror jeg også betyder noget for gæsterne. Derudover gør vi jo selvfølgelig meget for at prøve at sikre det samme niveau hver gang, man besøger os," fortæller han.

Eva og Ole Sellberg fortæller, at de både har en stor andel af stamgæster fra området og turister, der har hørt om stedet fra andre.

"Vi ligger jo lidt gemt væk her på en sidegade på Frederiksberg, så det er dejligt, at gæsterne finder frem til os alligevel," fortæller Ole Sellberg.

Top 5 på Sjælland i august
1. Restaurant Frederiks Have, Frederiksberg
2. Studio, København K
3. Babette, Vordingborg
4. Støvlet Katrines Hus, Sorø
5. Restaurant Nepali Bhancha, København N

Om opgørelsen
Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking, får vedkommende tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. I modsætning til andre brugeranmeldelser kan gæsten kun anmelde en restaurant umiddelbart efter, at vedkommende har besøgt den. Denne måned opgørelse over Sjælland er baseret på 11.451 gæsteanmeldelser. På bookingsitet DinnerBooking.com kan man se booke bord og se gæsteanmeldelser for over 550 restauranter og caféer.

Læs mere her

tags: København, restaurant, Sjælland, Frederiksberg, penge, Vordingborg, konkurrence,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar