lørdag den 4. januar 2014

Indstil dine favoritter til mad medier-prisen 2014

image description
Nu åbner netværket mad medier for indstilling til de 16 gastronomiske formidlingsdiscipliner, der bliver vurderet til den 2. udgave af mad medier-prisen. Du kan indstille din yndlingsmadskribent, -anmelder, -tv-vært, -designer eller -blogger med flere indtil 17. januar. Priserne uddeles 28. februar 2014 i København ved en prisfest for netværket og andre interesserede.
Claus Meyer, Katrine Klinken, Søren Frank, Ole Troelsø, Helle Brønnum Carlsen, Peter Svarre, Signe Wenneberg, Grethe Andersen og Lars Dahlager er blandt de 65 formidlingsfaglige ekspertjurymedlemmer, som vurderer, hvem der skal løbe med titlerne som Danmarks dygtigste madkommunikatører, når mad medier-prisen for anden gang løber af stablen 28. februar 2014.

Indstilling åbner i dag
Nu åbner netværket mad medier for indstilling af kandidater, og medstifter, vin- og madskribent Rasmus Holmgård, håber på at toppe de 273 indstillinger, mad medier-prisen modtog i 2013: "Det handler ikke om at få så mange indstillede som muligt, men om at opnå en bredde indenfor hver af de 16 kategorier, så juryerne ikke står og skal vælge mellem to velkendte dagbladsskribenter i halvdelen af kategorierne. Vi skal have græsrødderne med; de nye på banen; dem, der arbejder hårdt i kulissen; selvfølgelig sammen med dem, der er synlige på de store flader," lyder opfordringen.

Tre nye priser
mad medier-prisen 2014 supplereres med yderligere tre kategorier, "Redaktion", "Årets initiativ" og "Æresprisen". Samtidig er "Mad på film" og "Mad på tv" slået sammen til én kategori.

Sådan indstiller man
• Indstilling foregår via madmedier.dk – klik på banneret i toppen af siden
• Indstilling er gratis og åben for alle, og man må gerne indstille sig selv
• Det tager 5-10 minutter per indstilling
• Man indstiller en person for arbejde udført i kalenderåret 2013 (bortset fra til "Æresprisen")
• Man skal give konkrete eksempler på arbejdet (titler, produkter, kampagner, links etc.)

Du kan indstille her: http://madmedier.dk/indstilling-til-madmedier-prisen-2014/

Kom med til prisfesten
Billetslaget til prisuddelingsfesten er netop åbnet og kan købes af alle. De koster 750 kr. og kan erhverves via linket her: http://billetto.dk/madmedier-prisen-2014

Foto
"Selina Juul modtager mad medier-prisen 2013 i kategorien "Madkommunikation for virksomheder og organisationer" for sit arbejde i bevægelsen "Stop spild af mad". Foto: Chris Tonnesen". Link: http://madmedier.dk/wp-content/uploads/2013/12/13A2266.jpg

For yderligere info kontakt
Marie Sainabou Jeng, kommunikationsrådgiver og stifter, 45 26 14 72 60, mj@madmedier.dk

Fakta
Netværket mad medier
mad medier er et branchenetværk af bloggere og professionelle, der beskæftiger sig med kommunikation om gastronomi, fødevareproduktion, drikkevarer og relaterede emner. Per december 2013 favner netværket godt 800 akkrediterede madkommunikatører, herunder 79 madfotografer, 257 opskriftsudviklere, 335 madbloggere, 35 personer, der arbejder med mad på radio og tv, og 348, der kommunikerer om mad for virksomheder og organisationer. mad medier blev stiftet i 2011 af kommunikationsrådgiver Marie Sainabou Jeng og vin- og madkommunikatør Rasmus Holmgård, som begge er engageret i den daglige drift af netværket sammen med projektmedarbejderne Katja Seerup Clausen og Sara Brink Larsen.

mad medier-prisen
I 2013 modtog mad medier-prisen 273 indstillinger af i alt 157 madkommunikatører i 14 udvalgte kategorier. Mindst lige så mange indstillinger forventes til 2014-prisens 16 kategorier. Cirka 50 frivillige hjælper med afvikling af mad medier-prisen og diverse kommunikations- og projektopgaver, men prisuddelingens nerve udgøres af de cirka 65 fageksperter, som udgør medlemmerne i mad medier-prisens 16 juryer. De rummer kompetencer fra Claus Meyer, Katrine Klinken, Søren Frank, Ole Troelsø og Helle Brønnum Carlsen til Peter Svarre, Signe Wenneberg, Grethe Andersen, Lars Dahlager og prisvinderne fra mad medier-prisen 2013. Se hele juryen her.
mad medier-prisen 2014 uddeles i kategorierne

Akademisk madformidling
Bøger om mad
Kritisk madjournalistik
Madanmeldelse
Madblogging
Mademballage
Madevent
Madfotografi
Madgrafik
Madkommunikation for virksomheder og organisationer
Mad på film og tv
Mad på sociale medier
Opskriftsudvikling
Redaktion
Æresprisen
Årets initiativ

Link til juryer: http://madmedier.dk/jurymedlemmer-2014/

Læs mere her

tags: Danmark, 2011, København, 2013, radio, december, virksomhed, journalist, kommunikation, organisation, blogger, 2014, Fakta,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar