torsdag den 30. september 2010

Årets julegave laver storbykaffe i din køkkencafé

Ingen grund til gavestress i år; Nespresso har julegaven til alle feinschmeckere og kaffeelskere. Til ham og hende. Til familie og venner eller bare til dig selv. Til den enlige og til de mange. Til dig der godt kan lide din kaffe sort, og dig der foretrækker mælk. Til det lille bykøkken og det store samtalekøkken. Til hverdag og til fest. Kort sagt, Nespressos prisvindende serie af slanke espressomaskiner i et urbant look, CitiZ, er årets julegavehit til alle, der kræver højeste kvalitet i både smag, funktionalitet og design. Og så fås CitiZ i julens farve: rød.

Hvad giver man kvinden eller manden, der har alt og kun vil have det allerbedste Med Nespresso kan du glæde familie og venner med et stort udvalg af lækre kaffevarianter, brugervenlige espressomaskiner i lækkert design og eksklusiv medlemsservice. Og denne jul tror Nespresso på, at danskernes ønskesedler har form som New York, Sydney og Tokios skylines. Inspireret af urbaniseringen lancerede Nespresso nemlig tidligere på året med stor succes CitiZ, den første serie af arkitektoniske espressomaskiner, der flytter storbyen helt ind i stuen hos kvalitetsbevidste forbrugere.

Nespresso CitiZ har en oplagt plads under mange danskeres juletræer, for seriens tre maskiner tager højde for vores mange forskellige kaffevaner, køkkener og stilpræferencer. Maskinerne dækker hele husets behov, hvad end man er til en intens espresso, en cremet latte eller en traditionel kop kaffe alle brygget med espressomaskinens højtrykssystem, der udtrækker alle aromaer og giver et lækkert cremalag. CitiZ er den enkle slanke model, perfekt til små køkkener og den kræsne single, der sætter pris på en perfekt espresso eller en traditionel kop kaffe i cafékvalitet.

CitiZ&Milk er den luksuriøse udgave med indbygget mælkeskummer til de, der vil lave lækre mælkebaserede kaffedrikke uden besvær. Serien fuldendes af CitiZ&Co, hvormed Nespresso introducerer den første espressomaskine med to hoveder til hjemmebrug til alle, der gerne vil forkæle deres gæster med gode kaffeoplevelser, uden at det tager hele dagen. Med de to hoveder kan du lave 12 kopper luksuskaffe på bare tre minutter. Så uanset hvor stort dit køkken er, og hvordan du foretrækker din kaffe, er der en Nespresso CitiZ til dig.

Danskerne opruster køkkencaféen
Espressomaskinens plads på ønskesedlen hænger sammen med, at danskerne allerede har taget den gode kaffe til sig. Nespressos 16 kaffevarianter kommer alle i hermetisk forseglede kapsler, der sikrer, at al smag, aroma og friskhed forbliver intakt. Modsat mister den kværnede kaffe, som mange danskere fylder i deres filterkaffemaskine hurtigt aromaen, når posen bliver åbnet. Ifølge bolig- og livsstilsekspert John Zoffmann, er den private køkkencafé et udbredt fænomen i Danmark, fordi vi bruger hjemmet til at hygge om os selv og vores gæster:

Hvor man i mange andre lande typisk mødes ude på café eller restaurant, inviterer danskerne i langt højere grad vennerne hjem til middag. Og her mærker man virkelig hvordan, caféen er rykket helt hjem i stuen. Nu spørger man ikke om folk vil have en almindelig kop kaffe efter maden. Nu handler det om hvilken type kaffe folk vil have, og man er lidt stolt af at kunne lave en rigtig god espresso eller caffe latte både til sig selv og sine gæster , siger John Zoffmann.

Prisvindende design
Som navnet antyder, er CitiZ en hyldest til storbyen. Ved hjælp af industrielle materialer har Nespresso skabt et enkelt, let og moderne design med kant, der symboliserer den kraftfulde, kompakte og rå by. CitiZ seriens to stilarter - retro og hightech - indkapsler den urbane æstetik. Og mens farvekombinationen af cremehvid, sort, grå og dramatisk rød afspejler tidens bylandskab, gør det slimline design det muligt at etablere din egen private køkkencafé, uanset hvor og hvordan du bor. Maskinerne, der kombinerer funktionalitet med design, er ikke kun populære blandt forbrugere, men vandt også tidligere på året den eftertragtede Red Dot Award for produktdesign af højeste kvalitet.

Alle CitiZ maskinerne har automatisk standbyfunktion, så de sparer strøm, når du ikke bruger dem. Serien kommer i to forskellige stilarter: et moderne retro design i farverne 60 White og Limousine Black og et hightech design i farverne Fire-engine Red og Steel Grey. Maskinerne koster mellem 1.699 og 2.999 DKK.

Du kan finde Nespresso CitiZ i Nespresso Boutique Bar, Magasin, Inspiration, Bahne, Johannes Fog og Elgiganten.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar