fredag den 10. juni 2016

Drømmejob: På luksusbåd til paradis - ALT betalt


Er du én af de 741.000 seere, der uge efter uge drømte dig væk til livet på havet, efter at have set Mikkel Beha opleve verden i Kurs mod fjerne kyster Nu kan drømmen blive til virkelighed. Boatflex - havets Airbnb, søger en søfarer til at sejle rundt til verdens smukkeste sejldestinationer og skrive om sine fantastiske oplevelser.Den heldige person får eksempelvis mulighed for at cruise rundt blandt sejlerparadiset New Zealands myriader af eksotiske øer og strande. Eller måske opleve de bjertagende fjorde i Nordnorge under nordlysets skær. Undervejs skal der 'checkes' ind på det væld af lokale seværdigheder og oplevelser sejldestinationerne tilbyder.

Direktør for Boatflex Jakob Bojesen udtaler om jobbet:
"Boatflex vil gerne inspirere flere mennesker til at tage ud og sejle. Den inspiration tror vi, at vi kan fremelske ved at sende en medarbejder rundt og give sin personlige beretning om de fantastiske steder og mennesker, der findes ved verdens smukkeste sejldestinationer. Vi ser os selv som mere end blot en deleplatform for både. Vi er en indgangsportal til de storslåede oplevelser, livet på havet bringer, og den vil historie vil vi gerne fortælle."

Smag for både luksus og eventyr
Medarbejderen vil løbende blive fløjet til eksotiske destinationer og skal derfra prøve det store udvalg af både, Boatflex tilbyder i lokalområdet. En stor del af oplevelsen bliver at møde den private bådejer og udforske lokalområdet såvel som at få inspiration til de smukkeste sejlruter samt kulturelle og gastronomiske tilbud, der er et must for enhver besøgende. Undervejs skal der blogges, tages billeder og video, som løbende skal deles med rejseinteresserede online.

Jobbet kræver dog den helt rigtige person med interesse for oplevelser.
"Vi søger en person med lyst til eventyr, som ikke er bange for at opsøge eksotiske oplevelser. Det kan være alt fra at nyde en lokal vin på båden med udsigt til solnedgang bag Hawaiis vulkaner til at samle perler i tyve meters dybde med lokale fridykkere ved Sri Lankas kyster. Samtidig skal vedkommende være i stand til at kommunikere med stor indlevelse og fortællerevne, om de oplevelser han eller hun får. Sidst, men ikke helt uvæsentligt, skal vedkommende også have noget kendskab til sejlads
og have lyst til at afprøve den mangfoldighed af bådtyper, der er tilgængelige på vores platform verden over", udtaler Jakob Bojesen.

Ansøgningsfristen for at blive Boatflex's søfarer er d. 1. juli. For at blive ansat skal ansøgere sende en video, hvor de fortæller om dem selv, og hvorfor de er den perfekte kandidat. Kreative, sjove og spændende videoer modtages med kyshånd.

Hvis man ikke mener, man selv har det der skal til for at søge jobbet, men alligevel har en sejlerdrøm i maven, kan man via Boatflex hjemmeside forsøge sig med at sætte kurs mod 'nære kyster'. Her kan den indre søulk prøves af i f.eks. Det Sydfynske Øhav, eller i Øresund. Boatflex har mere end 800 private både på deres site, så der burde være noget til enhver smag. Hvis man ikke selv har et sejlerbevis, kan man tilmed leje både med tilhørende kaptajn, der kan guide én igennem de mest farefulde farvande samt give gode råd til oplevelser i nærområdet.

Læs mere her

tags: portal, Øresund, New Zealand, dykker, paradis,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar