lørdag den 11. september 2010

Forførende fristelser fra Polar Is skyder is-sæsonen i gang

Så kan alle is-elskere godt begynde at glæde sig. Polar Is kan nemlig i denne sæson præsentere det stærkeste iskort nogensinde. Sortimentet består af en skøn blanding af populære klassikere og nye varianter, og det er nærmest umuligt ikke at lade sig friste.

Vinteren har nu endelig sluppet sit tag, og foråret er en realitet. Nu er det ikke længere isen i indkørslen, der optager danskerne, men derimod den mere smagfulde og populære variant i butikkernes frysere.

Polar Is har gennem mere end 75 år begejstret både børn og voksne med dansk produceret is af høj kvalitet, og 2010 bliver ingen undtagelse. Is-montrene rundt om i landet er fyldt op med såvel kendte klassikere som nye kometer på is-himlen.

- Årets sortiment bugner af træfsikre hits. Vi leverer samme høje kvalitet som altid, og så har vi hele ni nyheder på http://www.polar-is.dk/media/polar_isskilt_2010_600px.jpg" target="_blank">sæsonens iskort. Der er noget for enhver svag, så selv de mest kræsne ganer bør kunne finde én eller flere favoritter blandt vores produkter, afslører marketingchef Jørgen Sølvkjær.

Danmarks stærkeste iskort
Varesortimentet er det, måske, stærkeste nogensinde fra Polar Is - godt hjulpet på vej af det nye partnerskab med den tidligere konkurrent, Premier Is fra Nestlé. Erhvervsinvest K/S, som ejer Polar Is, opkøbte i sommer Premier Is. Dermed kom http://www.polar-is.dk/Download.134.aspx" target="_blank">en af landets førende is-leverandører tilbage på danske hænder, og en ny, stærk aktør på det danske marked var en realitet.

Relationen mellem de to virksomheder afspejler sig allerede i denne sæsons sortiment, hvor Polar Is har medtaget nogle af de mest populære produkter fra Premier Is.

- Vi har naturligvis først og fremmest fastholdt de mest populære varianter fra vores eget sortiment, men derudover har vi hele ni nyheder på kortet. Først og fremmest har vi ispinden Maxi Choko Orange , som er vores nyeste bud på et sikkert sommerhit til isglade danskere. Det er en rigtig delikatesse i form af lækker kakaoflødeis med orangesmag og mørkt chokoladeovertræk med orangesmag. Den er stærkt vanedannende og kan varmt anbefales. Derudover har vi - som supplement til vores egne produkter - håndplukket otte kolde fristelser fra Premier Is: Den store isvaffel Kings Ice og 7 skønne ispinde: Ismesterens Luxus Jordbær, Ismesterens Luxus Nougat, Kæmpe Læske, Super Flyers, Pirulo, Isbjørn og Astronaut, fortæller marketingchefen.

Muligheden for at sammensætte sortimentet ud fra begge virksomheders produkter har givet Polar Is et bredt, alsidigt og meget stærkt iskort.

- Jeg er ikke i tvivl om, at vi i denne sæson kan præsentere Danmarks stærkeste iskort. Vi har nogle virkelig gode produkter på banen, som jeg er sikker på vil falde i forbrugernes smag. Samtidig er Polar Is kendt for at levere produkter af meget høj kvalitet. Vores is er produceret med respekt og omtanke, og vi anvender udelukkende de allerbedste råvarer i produktionen. Det er noget, danskerne kan lide, og det er formentlig også årsagen til, at vores is sælger så godt, som de gør. Polar Is er og bliver et populært valg blandt danskerne, slutter Jørgen Sølvkjær.

Spørgsmål samt henvendelser vedr. billedmateriale, smagsprøver bedes rettet til:

Mejerigaarden A/S, Marketingchef Jørgen Sølvkjær, tlf. 96 18 35 19 / 21 72 24 95

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar