fredag den 24. september 2010

Just-Eat rider med på den sunde bølge

Danmarks største portal for Online madbestillinger har indgået et samarbejde med EasyFood. Samarbejdet giver danskerne mulighed for fremover, at kunne købe sunde pizzaer hos udvalgte pizzariaer via www.just-eat.dk.

De nye sunde fuldkornspizzaer fra Just-Eat og Easyfood er udviklet så de lever op til kravene for fuldkornslogoet, hvilket betyder at pizzaerne opfylder en masse krav til f.eks. indhold af fuldkorn, fedt og grøntsager ¬ alt sammen krav der fremmer sundheden. For at sikre forbrugerne, at det er fuldkornsproduktet, der leveres, fremgår logoet som en spiselig del af pizzaen.

Morten Larsen, Adm. Direktør i Just-Eat.dk Aps udtaler Vi får mange forespørgelser på det sunde alternativ og derfor har vi rigtig store forventninger til det nye produkt .

Just-Eat har lavet en spørgeskema undersøgelse på www.just-eat.dk som viser at flere end 50 % af Just-Eat s brugere vil være interesseret i at købe sunde fuldkorns pizzaer.

Flemming Paasch, Adm Direktør i Easyfood udtaler Easyfood ser klart tendensen til at det sunde vinder frem i Danmark og vi er derfor glade for, at Just-Eat har valgt at gribe bolden og sende et sundt alternativ på markedet i Danmark .

Just-Eat forventer at kunne sælge den sunde pizza fra 15. november 2009.

Just-Eat konceptet findes i Danmark, England, Holland, Sverige, Irland, Belgien, Canada og snart Norge. Mere information på www.just-eat.com.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar