tirsdag den 15. september 2015

Den ultimative grøntsagskogebog


I dag udkommer den ultimative grøntsagskogebog! "Grønt og skønt" fra FADL's Forlag er en grøn kogebog uden løftede pegefingre og fanatisme – her er det glæden til mad og den gode smag, der er i centrum.Bogen er spækket med retter, hvor grøntsagerne er i centrum. Du finder alt fra morgenmad til desserter, ideer til madpakken og gæstemad.
Alle opskrifter er nemme at gå til, og du vil hurtigt finde ud af, at det ikke behøver at være besværligt at få flere grøntsager ind i hverdagen.
Det er madblogger Camilla Thelins første kogebog. I mere end 200 opskrifter deler hun ud af sin viden og gode ideer til et lidt grønnere liv.
Med "Grønt og skønt" er der 100 procents grøntsagsglæde—og det smitter!

Fra bogens forord:
"Jeg håber at bogen her kan inspirere dig til at arbejde videre med dejlige grøntsager og udforske de mange muligheder, de rummer. Husk at lege med grøntsagerne og prøv at tilberede dem forskelligt fra gang til gang. Hvorfor altid koge et blomkål, når det kan både steges, bages, grilles, sauteres, marineres eller blot spises råt Leg med konsistensen, leg med teksturen og leg med smagen. Lad grøntsagernes tilberedning tilfredsstille både øjet og ganen. Tænk på de 5 grundsmage - sødt, salt, surt, bittert og umami - så får du det bedste resultat.
Gå endelig i gang. Det handler om at være eventyrlysten. Om at lege med råvarerne og glæde sig over de fantastiske grøntager".


Læs mere her

tags: råvarer, blogger, Forlag,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar