tirsdag den 7. september 2010

Boom i bestillinger af take-away via mobiltelefon

Just-Eat har stor succes med at modtage bestillinger fra mobile enheder. Gennem de sidste måneder har take-away-portalen kunnet registrere en kraftig vækst i antallet af ordrer, som afgives fra en mobiltelefon, og tendensen ser ud til at fortsætte.

Landets største take-away-portal melder, at vi i stadig højere grad afgiver ordrer via mobiltelefonen. I løbet af sommeren er antallet af bestillinger på Just-Eat, via mobiltelefon, steget med hele 48 procent, sammenlignet med de foregående måneder.
Alene i juli måned har i alt 6.500 sultne danskere valgt, at bestille deres måltid med mobile enheder som eksempelvis Iphone og en række forskellige modeller med Android-styresystemet. Det er faktisk en fordobling sammenlignet med januar i år det er en ret markant stigning, fastslår Morten Larsen, som er direktør for Just-Eat.

Vi elsker smartphones
Danskerne køber smartphones som aldrig før, trafikken fra de mobile enheder stiger på de fleste websites og altså også på Just-Eat. iPhone ligger klart i spidsen, som den mest benyttede blandt Just-Eat s brugere, men også fx enheder med Android er blevet meget mere udbredt. Dertil kommer Apples Ipad som, uden at være lanceret i Danmark, allerede anvendes ved hver tiende bestilling fra mobile enheder.
Udbredelsen af de forskellige mobile enheder gør, det nemt at tage alle internettets velsignelser med sig rundt i sommerlandet. I årets varmeste periode er vi mere ude end normalt, og det er formentlig en medvirkende årsag til den stigning vi oplever på Just-Eat. Men det er ikke hele forklaringen, ifølge Morten Larsen, da tendensen til øget mobilbrug har været til at få øje på hele det første halvår af 2010.

Hurtigt, nemt og bekvemt
Just-Eat leverer hovedparten af al take-away i Danmark, og tal fra portalen viser, at danskerne i høj grad er blevet opmærksomme på de fordele, der er ved at bestille maden på internettet. Vi gør det mere og mere fordi det er nemt og bekvemt.
I situationer, hvor der er andre ting, folk hellere vil bruge tid på end at lave mad, vælger mange den enkle og hurtige løsning, at få maden leveret. At man så også kan bestille fra mobilen, gør det hele endnu nemmere den mulighed passer perfekt ind i et forbrugsmønster, som i forvejen bevæger sig i retning af mere convenience, siger Morten Larsen.

Om Just-Eat
Just-Eat blev stiftet i Danmark i 2001, og er nu det førende online-madbestillingswebsite i Europa. I øjeblikket er Just-Eat til stede i Danmark, Storbritannien, Irland, Holland, Belgien, Canada, Norge og Sverige. Just-Eat har flere end 6.000 restauranter tilknyttet, og bare i Danmark er der 1.350 restauranter tilknyttet. Desuden formidler Just-Eat mere end en million måltider om måneden i hele Europa. Mere information på www.just-eat.com.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar