onsdag den 9. marts 2016

Danmarks 25 bedste dessertbloggere 2016


Danmarks bedste dessertbloggere er fundet, og igennem udvalget af utallige danske blogs har juryen udvalgt de 25 bedste. DagligvarerNettet, Danmarks slikportal online, har kåret de bedste danske dessertbloggere i 2016."De 25 dessertbloggere er en inspiration for alle danskere, når jagten efter den perfekte dessert til festen eller noget hurtigt sødt til fredag aften, er sat ind" Nicolaj Nielsen, DagligvarerNettet.dk.

Juryen har især lagt vægt på, at hver af de 25 dessertbloggere har en naturlig interesse for at give læserne gode og gennemarbejdet opskrifter, som guider og fremviser processen frem mod det endelige resultatet. Bloggerne har et talent for at finde præcis de ingredienser, som skaber den perfekte dessert og de kommer altid i mål og kan fremvise deres læsere for utrolige flotte og smagfulde billeder.

Hver blogger fik en række af deres bedste opskrifter gennemgået, og ud fra dette er den bedste udvalgt. Alle disse er ligeledes fremlagt som en del af listen for, at give alle de sukkertrængende en uimodståelig liste af søde sager, som de straks kan give sig i kast med!

Se listen over alle 25 dessertbloggere og én af deres allerbedste opskrifter her: http://dagligvarernettet.dk/arets-bedste-dessertblogs-2016/

DagligvarerNettet.dk, Danmarks mest velbesøgte slikportal, har udarbejdet listen med formålet, at hylde de bedste blogs indenfor feltet. DagligvarerNettet hjælper hver dag hundredvis af danskere med anmeldelser og test af slik og andre søde sager, med det enkelte formål, at sammensætte den perfekte slikskål fredag aften.

Læs mere her

tags: Danmark, Blog, portal, 2016, cola, blogger,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar