søndag den 26. september 2010

Danske virksomheder bestiller deres frokostordning på nettet

Flere og flere virksomheder er begyndt at benytte online supermarkeder til at få leveret frokost til deres medarbejdere. Der er begyndt at tegne sig et nyt mønster hos små og mellemstore virksomheder, fortæller Country Manager Jesper Elkjær fra e-supermarked.dk.

Vanen tro har denne type virksomheder benyttet cateringfirmaer eller sendt en medarbejder ned i det lokale supermarked for at handle ind til frokost.

Dette ser nu ud til at ændre sig. Om det skyldes finanskrise, eller fordi virksomhederne har manglet et alternativ til deres frokost, står hen i det uvisse , siger Jesper Elkjær. Vi får dagligt nye henvendelser angående levering af frokost. Virksomhederne har det til fælles, at e-supermarked.dk dækker et stort behov hos dem, fordi vi kan levere sunde og friske dagligvarer direkte og dermed sparer virksomheden både tid og penge.

Lynhurtig levering inden kl. 12.00

Vi har fået mange henvendelser fra virksomheder omkring tidspunktet for levering, så nu har vi åbnet op for muligheden for at få leveret inden kl. 12.00 på alle hverdage mod et mindre ekspresgebyr på kr. 25 , siger Jesper Elkjær fra e-supermarked.dk

E-supermarked.dk er et online supermarked med et bredt sortiment af dagligvarer og altid til konkurrencedygtige priser. Vores vision er at det skal være nemt og bekvemt at handle dagligvarer over internettet. Hos e-supermarked.dk bliver alle bestilte dagligvarerne leveret fra dag til dag og leveret direkte hjem til kunden med Danmarks billigste leveringsgebyr på kr. 25,-


Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar