torsdag den 16. september 2010

FDB lancerer stort mad-site

FDB samler tusindvis af opskrifter og gode råd på det nye mad-site viskalspise.dk. Sitet skal gøre det let for danske familier at leve sundt, godt og lidt lækkert i hverdagen. Og vi danskere har øjensynligt brug for input: Mere end hver anden savner inspiration til hverdagsmaden, viser nye tal fra FDB Analyse. Særligt de yngre mangler inspiration.

3.000 gennemprøvede opskrifter - lige fra det hurtige og nemme til det sofistikerede og tid-krævende. Det er lidt af det, man finder på FDB's nye store mad-site. "Viskalspise.dk er både til dem, der har en travl dag og helst vil have madlavningen overstået i en fart og dem, der er i gang med alenlange køkkenprojekter, hvor det hele skal laves fra bunden," forklarer Inger Abildgaard, der er madredaktør og i mange år har arbejdet på FDB's månedsmagasin Samvirke.

De tusindvis af opskrifter kommer alle fra anerkendte opskriftssamlinger såsom voresmad.dk, 2gangeomugen.dk, Sæson for god smag og ikke mindst FDB's egne samlinger fra Samvirke, SuperBrugsen, Kvickly og Irma. På sitet vil både professionelle kokke, madbloggere og helt almindelige danskere kunne dele deres yndlingsopskrifter.

Sundhed starter med ét klik
Mad og opskrifter er i dag et populært emne på internettet. Det mest populære mad-site har i dag over en halv million danskere på besøg om måneden*). Samtidig viser FDB's undersøgelse, at en ud af tre danskere helst vil have opskrifter stillet til rådighed på nettet. "Der er ikke lang vej fra en google-søgning på en opskrift til det, vi kommer i munden. Derfor er det naturligt for FDB at være til stede på det store marked for opskrifter på nettet. Viskalspise.dk skal ikke kun tilbyde en stor samling af opskrifter. Målet er også at hjælpe danskerne til at træffe lidt sundere valg i hverdagen - ved hjælp af gode råd og masser af kvalitetsopskrifter," siger Inger Abildgaard.

Og det bliver kun bedre
I løbet af efteråret bliver sitet udvidet med endnu flere muligheder, så danskerne f.eks. kan finde andre danskere med samme madsmag som dem selv, spise sundt og klimavenligt, lave sund og ordentlig mad i en travl hverdag, få opskrifter på farten eller gode råd til, hvordan man blancherer.

Besøg danskernes nye mad-site på www.viskalspise.dk.

Fakta om viskalspise.dk.
- Mere end 3.000 opskrifter - opdateres hele tiden med nyheder og nye opskrifter.
- Madleksikon - som løbende udbygges.
- Gode fif - når du skal finde ud af, hvad du skal bruge resten af kålhovedet til.
- Hjælp - til at prøve kræfter med det svære.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar