søndag den 12. september 2010

Økologisk superjuicer

Organic HUMAN udvider familien og introducerer 2 nye 100% økologisk superjuicer!

Ingen sukker, ingen konserveringsmidler, kun 100% Økologi!!!

Du kender de sunde HUMAN superjuicer med de glade farver og supersunde råvarer som tog landet med storm sidste år. Du finder dem i Delikatesser, Take Aways, Helsekosten, DSB og Servicestationer landet over. De 3 farvestrålende superjuicer er ikke nok for den danske økologiske og helseorienterede virksomhed Kildespring A/S der nu introducerer yderligere 2 nye varianter.

Vi har glædet os til at introducere de 2 nye økologiske varianter ikke mindst fordi efterspørgslen er der, men også fordi der ikke findes noget lignende på markedet Udtaler opfinder af organic HUMAN John Wøhlk. Han fortsætter Vi har i lang tid testet smag og konsistens, og det har været nødvendigt at de nye varianter ville blive mindst lige så gode som de eksisterende men begge varianter er efter flere smagstests gået ind som rene vindere så forventningerne er store. Der bliver med de 2 nye varianter altså et udvalg på 5 varianter som supplerer hinanden godt hvad enten du er til søde jordbær, friske blåbær, syrlig guava, stærk chili og meget andet men selvfølgelig uden sukker, ufortyndet saft og 100%økologi.

De 2 ny varianter er:
Brombær + Jordbær Mango samt Pink Guava + Chili
Vejl. Udsalgspris er 22,95.

Ud over at HUMAN superjuicer smager fantastisk, er økologiske og giver dig energi, så har de fine plastflasker også et andet formål. Flaskerne kan du nemlig genanvende som drikkedunk da den tåler maskinopvask så du undgår bakterievækst.

Kildespring A/S er en virksomhed der brænder for økologi og sundhed og vi mener vi er med til at gøre en forskel med vore produkter hver eneste dag. Alle drikke og produkter er skabt KUN for at gøre sund fornuft og sundhed tilgængeligt i den kemiske og farvede verden af læske- og energidrikke.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar