tirsdag den 7. september 2010

Nestlés største satsning i Norden i 20 år

Til september lyder startskuddet for Nestlés største investering i Norden i mere end 20 år: lanceringen af det patenterede kaffekoncept NESCAFÉ Dolce Gusto, der består af maskiner og kapsler. Med tilføjelsen af et kapselkoncept fuldender Nestlé sin palette af kaffeprodukter og kan imødekomme alle forbrugeres ønsker for kvalitetskaffe i hjemmet.

Efter en omfattende omstrukturering af sine nordiske aktiviteter er verdens største fødevarevirksomhed Nestlé nu klar med en øget indsats for at skabe yderligere vækst på de nordiske markeder. Det omfatter ikke mindst en satsning på at forstærke positionen på kaffemarkedet, hvor lanceringen af kaffekonceptet NESCAFÉ Dolce Gusto skal bane vejen for målet om at blive Nordens førende kaffeleverandør.

Nestlé er verdens største indkøber af kaffebønner og har lang erfaring i at skabe kaffeprodukter af høj kvalitet, der i Danmark bl.a. kendes fra instantkafferne i NESCAFÉ-porteføljen samt verdens første kapselsystem NESPRESSO. Og med tilføjelse af NESCAFÉ Dolce Gusto, der tillige omfatter et kapselsystem med mælk, bliver udbuddet af kaffeprodukter komplet.

Nestlé komplet kaffehus i Norden
Med lanceringen af NESCAFÉ Dolce Gusto tager Nestlé skridtet fuldt ud og bliver et komplet kaffehus i Norden med bred repræsentation i såvel dagligvarehandelen som over internettet for at imødekomme ønsker fra alle forbrugertyper, siger Lars Smidt, Kommerciel Direktør i Nestlé Danmark.

NESCAFÉ Dolce Gusto er allerede lanceret på mere end 20 andre markeder, hvor forbrugerne på kort tid har taget produkterne til sig. Det er kraftigt medvirkende til en vækst på 9 % over det seneste år på det europæiske marked for kapselsystemer, hvor de to førende koncepter er NESCAFÉ Dolce Gusto og NESPRESSO.

Populariteten skyldes en kombination af design, funktionalitet og kvalitet. Produkterne er futuristisk designede for at kunne indgå som en del af indretningen i moderne køkkener og er enklere at betjene end noget andet kaffebrygningssystem. Og da det patenterede kapselsystem også omfatter mælkeprodukter, giver NESCAFÉ Dolce Gusto således mulighed for at brygge stort set alle kaffevarianter i hjemmet i en kvalitet som den man kender fra favoritcaféen, fordi kaffen i NESCAFÉ Dolce Gusto brygges ved et tryk på 15 bar, der svarer til det, man kender fra professionelle cafémaskiner.

Maskinen kommer i fire forskellige modeller i de højblanke farver crème, pianosort og klarrød samt metallic grafitgrå. Kapsler fås i 19 varianter, der bl.a. omfatter klassisk sort kaffe, espresso, cappuccino, caffé latte, caffé macchiato, varm chokolade og mange flere. Herunder også i lightvarianter.

Norden et vigtigt marked for kaffe
Der drikkes rigtig meget kaffe i de nordiske lande, hvor markedet udgør en værdi af ca. 1,1 mia. euro og derfor er Norden naturligvis et vigtigt marked for os som kaffeproducenter. Da de nordiske forbrugere tillige er meget kvalitetsbevidste både hvad det angår deres kaffe og deres boligindretning har vi store forventninger til NESCAFÉ Dolce Gusto i Norden, fortæller Lars Smidt.

Kaffesortimentet i NESCAFÉ Dolce Gusto består af nøje udvalgte kvalitetskaffebønner tilpasset hver enkelt kaffevariant. Det omfatter sågar en speciel nordisk variant, der imødekommer vores tradition for at drikke sort kaffe af ganske høj kvalitet. Mælkekapslerne består af pulvermælk uden konserveringsmidler. Samtlige kapsler er fremstillet af genanvendelig plast.

Maskinerne er fremstillet af den italienske espressoekspert DeLonghi og sælges af norske Wilfa i såvel førende butikker med elartikler og isenkram samt over internettet. Kapslerne vil blive solgt i førende dagligvarekæder og vil tillige kunne købes på webshoppen www.dolce-gusto.dk, der åbner i løbet af september. I webshoppen vil der tillige kunne købes NESCAFÉ Dolce Gusto-tilbehør såsom krus, kopper og glas.

For mere information kontakt:
Lars Smidt, Kommerciel direktør for Nestlé Danmark, Tel. +45 3546 0305, mobil: +45 2321 2252
Dorthe Pedersen, Kommunikationchef i Nestlé Danmark, Tel. +45 3546 0489, mobil: +45 2321 2328

Fakta om maskinerne og priser kan ses i vedlagte faktaark, og højtopløselige pressebilleder kan hentes på: http://ldn-ftp.interpublic.com
Login: Kaffeprat
Password: kaffe123

NESTLÉ
Nestlé SA er verdens førende virksomhed inden for ernæring, sundhed og wellness. Virksomheden har mere end 280.000 medarbejdere og 449 fabrikker verden over. Virksomheden har en meget stor vifte af brands inden for en række fødevarer- og drikkevarer såsom spædbørns ernæring, ældre ernæring og sygehus kost, kaffe, mejeriprodukter, koloniallvarer, morgenmadsprodukter, is, vand, dyremad og konfekture. Nestlés hovedkontor ligger i Vevey i Schweiz, og Nestlé Danmark A / S ligger i København. Nestlé i Danmark, Finland, Norge och Sverige arbejder sammen som én operativ enhed - Nestlé Norden.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar