søndag den 12. september 2010

Nyt brasserie på Skovriderkroen

Tisvilde-innovatør bag nyt brasserie på Strandvejen

30-årige Anders Buhl står i spidsen for nye tider på Skovriderkroen i Charlottenlund, hvor han om en uge slår dørene op for sit eget, klassiske Brasserie Bisous

1. februar overtog den innovative og erfarne restaurationsmand Anders Buhl den daglige ledelse af Skovriderkroen. Buhl har tidligere med held pustet nyt liv i en række hoteller og restaurationer, herunder Helenekilde Badehotel i Tisvilde og flere andre spisesteder i den nordsjællandske badeby.

Skønt sted for enhver
Nu gælder forandringen Skovriderkroen. Om en uge åbner Anders Buhl sit eget brasserie på stedet. Og det er kun første skridt på vejen til en relancering af det ærværdige gamle traktørsted.

- Skovriderkroen har det det hele - dejlig atmosfære, fantastisk beliggenhed, dygtige folk og skønne lokaler. Det har hidtil været et tilbud til de få. Det ændrer vi nu med nye initiativer og restaurationer, så enhver kan komme og nyde maden, udsigten og den gode stemning, forklarer Anders Buhl, der er i fuld gang med at udvikle og forny Skovriderkroen i samarbejde med stedets øvrige restauratører.

Kærlighed til klassikerne
Lørdag den 20. marts slår han dørene op til sit eget nye Brasserie Bisous. Brasseriet serverer ukrukkede klassikere fra det danske og franske køkken til favorable priser. Det sker fra smukke, højloftede lokaler med plads til 170 gæster på Skovriderkroens vestside. Brasseriet råder desuden over to store balkoner, som åbnes for servering, så snart foråret for alvor kommer.

- Brasserie Bisous er en kærlighedserklæring til det gode og enkle køkken. Vægten ligger på det franske med et godt udvalg af kød, fisk og fjerkræ om aftenen. Men der er også plads til danske klassikere på frokostkortet i form af udvalgt smørrebrød og små lune retter, forsikrer Anders Buhl.

Gratis brunch til børn
Hans ambition er at gøre Brasserie Bisous til det foretrukne spisested på Strandvejen, uanset om man er lokal eller tilrejsende. Stedet er lige velegnet til familemiddage som til forretningsfrokoster.
I weekenderne byder Bisous desuden på en overdådig brunch buffet, hvor børn op til 12 år spiser gratis.

På åbningsdagen lørdag 20. marts kan gæsterne komme til middag fra kl. 17:30.
Allerede søndag 21. marts ruller Brasserie Bisous ud i fuld skala med brunch fra kl. 10-14,
frokost fra kl. 13 og middag fra kl. 17:30.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar