lørdag den 7. september 2013

Nu kan danskerne også få energidrik med SMAG! Energy Drink

For første gang nogensinde lanceres nu en hel linje af energidrikke i forskellige smagsvarianter i Danmark.

SMAG! Energy drink fås med bær- og frugtsmag.

En helt ny linje af energidrikke lanceres nu i Danmark. SMAG! Energy drink kan købes i forskellige smagsvarianter, med frugter eller bær, og er den første af sin slags på det danske marked.

Den smagfulde drik er en ny version af den originale energidrik - og mens det er et helt nyt koncept for danskerne, er energidrikke med forskellig smag allerede en succes i udlandet.

Det har inspireret ophavsmændene BisgaardogBentzon til at introducere SMAG! i Danmark. »Denne her form for energidrik er allerede rigtig stor i resten af Europa. Derfor mener vi selvfølgelig, at danskerne skal have lov at være med på trenden,« fortæller grundlægger af og partner i BisgaardogBentzon, Rasmus Freivald Bentzon.

SMAG! lancerer fire forskellige varianter, som for første gang gør det muligt at drikke en dansk energidrik, med en helt ny smag. Energidrikken fås med blåbær, grønne æbler, ananas eller jordbær/kiwi smag. Den smagfulde drik er det nyeste skud på stammen, indenfor energidrik.

»Der sker en udvidelse af kategorien energidrik, og vi synes ikke, at danskerne skal snydes for denne her nye udgave. Og den er allerede blevet taget rigtig godt imod,« fastslår Rasmus Freivald Bentzon. Energidrikken er koffeinholdig, og henvender sig til den aktive person.

Blandt andet drikkes der allerede SMAG! i skatermiljøet. Energidrikken har nemlig været en del af et longboard event i København denne sommer. SMAG! kan købes allerede nu i Fakta og i Netto.

Læs mere her

tags: Danmark, Europa, København, udland, energi, miljø, Netto, Fakta, frugt, energidrik, æble,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar