mandag den 27. september 2010

Rekord-forsøg i salg af vin

Kvickly i Odder vil sætte uofficiel Danmarksrekord i salg af vin. I løbet af 5 dage fra den 28.oktober til 1. november vil varehuset sælge over 100.000 flasker vin. Det svarer til 170 paller eller fem hele lastvognstog med vin.

Vi har ønsket at udfordre os selv. Vi vil vise, at vi kan trække grænsehandelen fra Tyskland til Odder, og gøre Odder til Danmarks vinby nummer 1 i hvert fald i de 5 dage.

Vi har mobiliseret en stærk markedsføring i det helt store format og vi formår i kraft af unikke køb via godt købmandskab at give vores kunder mulighed for helt enestående tilbud, siger vinchef John Holm, Kvickly Odder.

Det er langt det største vin projekt i en enkelt butik, som vi nogensinde har set, siger vinchef Erik Larsen, Coop.

Kvickly Odder har købt stort ind af mange partivarer, og varehuset har sågar selv fået produceret en vin, Ripasso superiore, som det har eneforhandling på i Jylland. Der er 70 forskellige vine, og det er alt fra rødvin i alle prisklasser til champagne, portvine og sauternes (denne normalt dyre dessertvin sælges eksempelvis til 40 kr. for en halv flaske). Hele udvalget ved det unikke vinsalg kan ses på http://www.kvicklyodder.dk

Det hele begynder på tirsdag med en totalt udsolgt vinmesse, hvor kunderne kan smage ca. 70 vine.

Selve salget begynder onsdag morgen den 28. oktober klokken 9.00.

Yderligere information: Varehuschef Arne Sørensen, Kvickly Odder, 8780 2870

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar