torsdag den 27. januar 2011

Danisco gør naturlig fødevarebeskyttelse glutenfri

Innovation tilpasser selskabets Care4U -løsninger til fortsat markedstendens.

Daniscos går et skridt videre med naturlig fødevarebeskyttelse ved at gøre alle ingrediensløsningerne solgt under produtnavnene MicroGARD og NovaGARD glutenfri som følge af en stigende efterspørgsel. Nu produceres Daniscos naturlige fermenteringsingredienser MicroGARD og de antimikrobielle blandinger NovaGARD , som omfatter MicroGARD ingredienser ved hjælp af Sensients 5001L Yeast Extract, der giver naturlige, glutenfri løsninger til fødevaresikkerhed. Produkterne sælges nu i USA, Canada og Mexico.

Glutenfri produkter fylder fortsat mere på hylderne i detailhandlen og optræder i stigende grad på restauranters menukort, siger Matthew Hundt, Global Product Manager, MicroGARD , Cultures Division. Han tilføjer, at USA muligvis har det største marked i verden for glutenfri fødevarer med en årlig omsætning på mere end 1,5 mia. US-dollar i et marked, der har en værdi på over 3 mia. US-dollar. Daniscos opgave er at hjælpe fødevareproducenterne med at agere hurtigt for at udnytte de vækstmuligheder, som efterspørgslen repræsenterer.

Selvom hyppigheden af glutenintolerans i USA ikke kendes, viser estimater, at en ud af hver 133 forbrugere i USA og England lider af sygdommen. Ifølge Mintels rapport Food & Drink April 2010 Pizza er markedet for glutenfri fødevarer vokset betydeligt på ganske kort tid og har potentiale for yderligere vækst.

Markedet for glutenfri føde- og drikkevarer oplevede tocifret vækst i 2009 ifølge oplysninger offentliggjort tidligere på året af Innova Database, der registrerer lanceringen af nye føde- og drikkevarer globalt.

MicroGARD -fermenteringsingredienser og NovaGARD -antimikrobielle blandinger er en del af Daniscos Care4U -udvalg af løsninger til naturlig fødevarebeskyttelse, som også omfatter de naturlige antimikrober Nisaplin og Natamax, de beskyttende kulturer HOLDBAC og de naturlige ekstrakter GUARDIAN . Besøg www.daniscocare4u.com for yderligere information eller for at kontakte en Danisco-repræsentant med henblik på en specifik produktformulering.

For yderligere information:
Communications Manager, tlf. +33 1 5660 4700
Global Product Manager, tlf. +1 262 521 1717

Om Danisco
Med et omfattende og innovativt udbud af produkter er Danisco en af verdens førende inden for fødevareingredienser, enzymer og biobaserede løsninger. Vi bruger naturens egne materialer, videnskaben og vores 6.800 medarbejderes viden til at udvikle og levere biobaserede ingredienser, der imødekommer markedets efterspørgsel efter sundere og sikrere produkter. Daniscos ingredienser bruges globalt i en række industrier fra bageri, mejeri og drikkevarer til dyrefoder, vaskemidler og bioethanol og giver mulighed for funktionelle, økonomiske og bæredygtige løsninger. Med udgangspunkt i vores hovedkontor i Danmark og aktiviteter på mere end 80 lokationer er Daniscos hovedfokus at blive vores kunders First choice‟ og en helt igennem markedsdrevet, global forretning. Yderligere oplysninger fås på www.danisco.com.

Læs mere her

tags: USA, England, restaurant, Danmark, 2009, 2010, økonomi, Danisco, dollar, Canada, OL, omsætning, Mexico, kemi, videnskab,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar