onsdag den 26. januar 2011

Just-Eat presset til outsourching i Indien

En af Danmarks største internetsuccesser kan ikke finde programmører og er derfor nødsaget til at outsource til udlandet.

Just–Eat.com er på vej til at ekspandere kraftigt og i en lang række lande indenfor en kort årrække, dette betyder derfor også at der kræves yderligere teknisk personale for at kunne følge med, og det viser sig at være en stop klods for den efterhånden store virksomhed.

Adm. Direktør Morten Larsen siger "Det er nærmest umuligt at finde kvalificeret arbejdskraft indenfor programmering trods det, at vi er en af landets største og mest anerkendte e–handels shops"

Just–Eat ledelsen er meget kede af ikke, at kunne bruge dansk arbejdskraft og derfor behøver at gå udenlands. Stifter af Just–eat Jesper Buch siger "Jeg har altid været patriotisk vedr. Danmark og mit mål er også at sætte Danmark på verdenskortet ifm. Just–Eat, derfor piner det mig at vi ikke kan bibeholde hele udviklingsafdelingen i Danmark."

Just–Eat søger p.t. udviklingschef som skal styre den store opgave som ligger for Just–Eat i udlandet.

Just–Eat er Danmarks ubetinget største portal for Online bestilling af mad. Portalen samarbejder med 800 restauranter landet over og formidler omkring 350.000 måltider og bordreservationer om måneden.
 

Læs mere her

tags: internet, restaurant, Danmark, portal, Indien, udland, virksomhed, arbejdskraft, programmør,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar