onsdag den 12. januar 2011

'Drop Slankekuren' - website og nyt madmagasin

Websitet Dropslankekuren.dk udsender nu sit første magasin om fedtfattig madlavning og livsstil.

Januar er højsæson for nytårsløfter og slankekur. I flere år har websitet Dropslankekuren.dk vist en anden og mere farbar vej: Drop slankekuren - og lev fedtfattigt hver dag.

Nu udsender folkene bag websitet, ægteparret Beate Mulvana Grandahl og Benny Christen Grandahl, deres eget magasin med samme titel og målsætning som websitet.

Første nummer ser nærmere på hvordan du fjerer f.eks. Valentisdag d. 14. februar uden at skulle bekymre dig om at stå på vægten næste morgen. Der ruskes også godt op i folks forstilling fikse ide om, at man da skal indlede det nye år med at slanke sig og argumenterer for at man i stedet helt skal droppe slankekuren og i stedet leve fedtfattigt hver dag!

Magasinet giver også et eksempel på, hvordan madplanen for en hel uge kan se ud, hvis du springer ud I at leve fedtfattigt. Her mangler ikke noget, for der er både dansk bøf, pizza, lassagne, bankekød og karrysuppe på menuen. Altså helt almindelige gode, danske retter, bare tilberedt fedtfattigt. Og vi garanterer at hverken unger eller gæster kan smage det!

Du kan købe bladet og læse det online eller skrive det ud fra www.zinio.dk.

Læs mere her

tags: nytår, slank,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar