onsdag den 19. januar 2011

Just-eat.dk indgår millionkontrakt med Citroen

Vi kender det alle, vi får leveret en pizza fra vores lokale pizzabager i en gammel mazda 323 som er ved at falde fra hinanden, det skal laves om og Just–eat.dk sætter den nye standard.

200 biler på vejen inden årsskiftet.
Just–eat.dk´s seneste tiltag er fællesindkøb af biler til de omkring 800 medlemsrestauranter i Danmark. 30 Citroen Berlingo er på få uger solgt og mange flere er på vej selskaberne regner med at kunne afsætte 200 biler iløbet af 2006 hvilket formedentligt vil betyde at hele branchen vil hæve sin standard.

Adm. direktør Morten Larsen udtaler "Vi vil med dette initiativ gøre alle glade. Restauranten er glade fordi han får et ordentligt køretøj til enormt billige penge og forbrugeren bliver glade for de får endnu varmere pizzaer da de når hurtigere frem og under bedre vilkår".

Lokal citroen forhandler opjusterer budget
Kontrakten med Citroen Danmark har gjort at den lokale leverandør tæt på Just–eat´s hovedkontor i Vejle har opjusteret sit budget for 2006 på varebiler. Willy Jakobsen fra Citroen Vejle udtaler "Det har været en meget spændende udfordring at kunne sammensætte et koncept som både Citroen, Just–Eat og restauranterne får glæde af. I konceptet er valgt en Citroen Berlingo Cityvan og den perfekte leasingløsning. Vi er meget glade for samarbejdet som vi har indgået med Just–Eat, som er en meget professionel samarbejdspartner der ser positivt på det fremtidige samarbejde.

Just–Eat er Danmarks ubetinget største portal for Online bestilling af mad. Portalen samarbejder med 800 restauranter landet over og formidler omkring 350.000 måltider og bordreservationer om måneden.
 

Læs mere her

tags: direktør, restaurant, Danmark, Vejle, portal, 2006, penge,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar