onsdag den 19. januar 2011

Ny fødevareserie er svar på forbrugernes ønsker

Sundhed er mere end et modeord. Det er et begreb, der er kommet for at blive. åblomst honorerer forbrugernes ønsker og lancerer en ny, sund fødevareserie uden sukker og kunstige sødemidler.

Diskussionen om sundhed er lukket. Der er igennem de seneste år opstået konsensus blandt danskerne om, hvad der grundlæggende er sundt for vores klode og for os selv. Forbrugerne efterspørger i stigende grad sunde og bæredygtige produkter, siger chefkonsulent i Retail Institute Scandinavia, Flemming Birch, og han fortsætter: Vi lever længere, og det betyder, at der aldrig tidligere har gået så mange mennesker rundt med risiko for diabetes, hjerteproblemer, høje kolesteroltal og højt blodtryk. Vi vil gøre meget for at undgå eller afhjælpe livsstilssygdomme, holde os slanke og undgå kemi i maden. Der er en tydelig tendens til at interessere sig for sundhed snarere end for slankekure. Lightprodukter bliver erstattet af sund, varieret og naturlig kost. Forbrugerne er mere bevidste om, at det har en pris, hvad vi sætter til livs at der skal en kostomlægning til for at leve sundt.

6 sunde produkter
Ved årsskiftet lanceredes en ny føde - vareserie, åblomst, der er et svar på forbrugernes ønsker om, at det skal være let at leve sundt og uden sukker og kunstige sødemidler. Hvert enkelt produkt i serien er nøje afstemt ud fra et ønske om, at smagen skal være i top, kalorieindholdet lavt og tilsætningsstofferne færrest mulige. Foreløbig omfatter åblomst-serien 6 produkter: Vaniljeis, kakaois m/vaniljecreme, Pizza med ost og skinke, Kylling i karry, Blå ost og Leverpostej. Alle varerne forhandles i SuperBest, og de to is forhandles også i Spar, Føtex og Bilka.Serien for ventes at blive udvidet med en lang række spændende produkter inden for det næste år. Produkterne i åblomst-serien tager udgangspunkt i de officielle anbefalinger, hvor indtag af færre kalorier er overskriften. Forbrugerne efterspørger produkter med færrest mulige E-numre og lavt saltindhold, så det har vi lyttet til. Derudover har vi valgt helt at fjerne sukker og de problematiske, kunstige sødemidler. I stedet er der brugt Multisød , som er et naturligt produkt udvundet af majs. Det påvirker ikke blodsukkeret og indeholder ingen kalorier, siger direktør for åblomst, Thomas Møberg. Han pointerer, at åblomst-mærket gør det let at vælge et sundt alternativ til det næste måltid. Fraværet af sukker og det lave kalorieindhold gør også produkterne velegnede for diabetikere og alle, der ønsker at tabe sig eller holde idealvægten.

Læs mere her

tags: direktør, Bilka, Føtex, kunst, kemi, slank, diabetiker, diabetes,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar