mandag den 10. januar 2011

The Models Diet - Mere end en krop - Mere end et skarpt slankeopgør!

Bad Request

I en tid hvor kropsidealer, image og sund livsstil fylder mere end nogensinde, kan man let fare vildt i diverse agurkekure samt smarte slankeprodukter. Med den banebrydende bog The Models Diet – Mere end en krop, sætter den provokerende og nutidskritiske debutant David Nicosia Longhi de ellers populære slanke– og selvhjælps bøger på spidsen, fordi de ganske simpelt ikke virker. The Models Diet – Mere end en krop gør op med tidens kropsfiksering, og giver dig nye, sunde idealer: de velformede, erotiske modeller. Gennem interviews og facts får du det, helseverdenen længe har ventet på: en provokerende og ærlig bog, der med sin ret alternative vinkel, ændrer den almene opfattelse af "den perfekte krop".

Medierne afspejler et samfund, som mener, at hurtige slanketricks– og andre amerikanske kure er vejen til den perfekte krop og et sundere liv. Men det sætter The Models Diet – Mere end en krop en stopper for. David Nicosia Longhi tvinger nemlig sine læsere til at gøre op med tanken om genveje til den perfekte krop for derimod at forholde sig til det, som det hele handler om: En naturlig og sund livsstil. Med The Models Diet – Mere end en krop er der langt om længe kommet en bog, der ændrer vores syn på vores kroppe samtidigt med, at den motiverer, og guider os til en sundere livsstil

Det er måske ikke noget nyt, at en sund livsstil i bund og grund handler om mere end sund mad og træning, men ifølge David Nicosia Longhi glemmer de fleste det i forsøget på at opnå hurtige og urealistiske resultater. David Nicosia Longhi understreger, at vejen til en sund krop og godt velvære meget simpelt handler om den rette indstilling. Forfatteren udtaler, at det er foruroligende, at nutidens forbilleder er de tynde, usunde og unaturlige catwalkmodeller, som signalerer alt andet end sundhed og velvære.

Bogen byder på en række interviews med sunde, velformede piger: bl.a. undertøjs–, bikini– og Playboy–modeller som Jennifer Walcott Playmate of the Month 2001, Natacha Peyre, fetichmodel Bianca Beauchamp, Kira Eggers, Katie Cleary fra America’s Next Top Model, Sunny Leone Penthouse Pet of the Year 2003. Derudover har bogen også interviews med klinisk diætist Christina Bendix og dr. Mehmet Öz, som er kendt fra Oprah.

Med The Models Diet – Mere end en krop sættes nutidens slankekure og idealer til debat, for hvornår har det været sundt at følge groteske slankekure i en måned for så at tage det hele på igen

Bogen udkom d. 3 april 2008, kan købes i alle større boghandlere og man kan se mere på
www.Myspace.com/theModelsDiet og www.TheModelsDiet.com
 

Læs mere her

tags: interview, 2003, 2008, 2001, slank,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar