søndag den 9. januar 2011

Hurtig energi med bløde kurver

Den hotte blondine, Mascha Vang, fik sin krop udsmykket af verdens bedste bodypainter, Patrick Leis, da hun stod model for Tonino Lamborghini Energy Drink

Mascha Vang blev landskendt, da hun i 2005 deltog i Paradise Hotel. Siden har hun gjort sig bemærket som blandt andet tv– og radiovært på musikkanalen The Voice. Hun har deltaget i et utal af underholdningsprogrammer og har været forsidemodel for mandebladet FHM. Mascha er desuden kåret som en af de mest sexede og bedst sælgende forsidemodeller i Danmark.

I øjeblikket arbejder Mascha som klummeskriver og brevkasseredaktør på FHM og som skribent på Ekstra Bladet.

Det er Patrick Leis verdens bedste bodypainter der har stået for udsmykningen af Mascha. Patrick Leis har igennem årene opnået flotte placeringer ved internationale mesterskaber i bodypainting, og i 2007 vandt han verdensmesterskabet i Østrig. Og mon ikke både Picasso og Gaugain havde fulgt i Patrick Leis’ fodspor, hvis de havde fået chancen For hvorfor male på almindeligt lærred, når man kan male på Mascha!

Den er fræk
Da verdensmesteren i bodypainting havde forvandlet Mascha til en sprællevende udgave af den eksklusive energidrik Tonino Lamborghini, havde hun denne kommentar til den noget specielle modelopgave:
"Jeg synes faktisk, reklamen er meget Mascha. Hvis ikke jeg skulle lave den, hvem skulle så Det er lige min stil, fræk – men ikke FOR fræk – Lige på grænsen, og egentlig nok tættere på end nogensinde før!"

Nøgen og alligevel ikke
"Det var en rigtig sjov og hyggelig dag, det var meget spændende at se hele processen i selve arbejdet med at bodypainte. Det var en underlig fornemmelse at gå rundt, for jeg var jo nøgen, og så alligevel ikke. Det var bestemt en anderledes oplevelse", fortæller den populære blondine.
"Jeg synes, det er blevet rigtig godt, og jeg synes også, produktet er lækkert. Bare navnet kæler jo for min indre luxusdiva, og øjet kan jo ikke andet end elske de eksploderende farver. Der er knald på, og energiske vibrationer i det hele ... Ja, den smager sgu tilmed af ren energi!"

Om Tonino Lamborghini Energy Drink
Tonino Lamborghini Energy Drink kom på det danske marked i februar 2008. Den fås på cafeer og tankstationer, i kiosker og specielt udvalgte supermarkeder. Energidrikken er sammensat, så den aktiverer og skærper sanserne og forbedrer fysikken. Formlen er blevet udviklet til at give både et kort– og et langvarigt energitilskud.
 

Læs mere her

tags: mesterskab, Danmark, 2008, Ekstra Bladet, radio, sex, 2007, supermarked, Paradise Hotel, Picasso, energi, Østrig, sprog, Lamborghini,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar