søndag den 19. juni 2011

Brug skallen når du handler - det kan smages!

God smag kommer fra gode råvarer, og gode råvarer kommer fra ordentlige forhold. Kogebogsforfatter Patrick Bachmann sætter kvalitetsmad på menuen og anvender bæredygtig mayonnaise med æg fra frilandshøns i den perfekte sommerburger. Det giver god smag i munden i mere end én forstand.

Vælg dine varer til weekendens grillaften med omhu, tænk bæredygtigt og brug skallen, når du handler. Så får du en helt anden smagsoplevelse og er samtidig en social ansvarlig forbruger!

Kogebogsforfatter Patrick Bachmann kreerer kvalitetsmad under åben himmel og sammensætter den perfekte fast food frilandsburger til grillen. Her er junk skiftet ud med gourmet og god smag i munden, - lige til at nyde under åben himmel på en varm sommeraften. Som en af de eneste mayonnaise-produkter på markedet er Hellmann?s Mayonnaise baseret på æg fra frilandshøns med grønt græs under fødderne og blå himmel over hovedet. En anbefaling fra Dyrenes Beskyttelse har udviklet sig til et samarbejde, der byder på spændende initiativer i løbet af sommeren. Alle med fokus på ordentlige dyrevilkår og gode råvarer.

Fotos, sommertips og mere information om samarbejdet kan findes på Hellmann?s presse site: http://therevolt.dk/client/hellmanns/

OPSKRIFT:
Bæredygtig burger med Hellmann?s Mayonnaise og økologisk oksekød:

Ekspertens liste lyder således: En grov surdejsbolle, økologisk oksekød, sprød salat, en frisk dansk bøftomat, en halv dansk agurk, der rives i brede skiver på langs, tyndt skårne rødløg og bæredygtig mayonnaise fra Hellmann's. Rør en dressing med en spsk. Worcester Sauce og en spsk. grovkornet sennep for at spice burgeren op. Pynt den med en rosmarin kvist, der også holder sammen på herlighederne.

OM PATRICK BACHMANN
Patrick Bachmann er manden bag to af Danmarks bedst sælgende kogebøger Tøsekogebogen og Drengerøvskogebogen, der begge fokuserer på mad i øjenhøjde og har kvalitet og gode råvarer i højsædet.

Læs mere her

tags: Danmark, råvarer, forfatter,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar