lørdag den 4. juni 2011

Ta' en ordentlig grinebid

GuldBageren har bagt en lækker Revytærte som en hyldest til de mange traditionsrige sommerrevyer.

De mange sommerrevyer afspejler og tager pulsen på den tid, vi lever i, og derfor er revyerne i stadig udvikling. GuldBageren er hovedsponsor for RevyDanmark og de omkring 18 sprællevende sommerrevyer, som er pænt fordelt over hele landet.

Mens revyerne er leverandører af latterkramper, hulkende grin og trillende tårer, er den lokale GuldBageren leverandør af godt brød og velsmagende bagværk - blandt andet den lækre Revytærte.

Den er bagt på en let og svampet mazzarinbund, fyldet er en lækker chokoladecreme og til sidst er den sprøjtet op med cremet chokolade, så tænderne løber i vand. Og med Revytærten er man samtidig med til at støtte de danske revyer.

Nyd Revytærten til et godt grin eller som dessert med is - måske efter en middag i godt og festligt selskab. Det er tilladt at tage mere end et stykke, lyder opfordringen fra RevyDanmark, som på forhånd takker for opbakningen og håber at se rigtig mange til årets revyer.

Man kan finde den nærmeste revy på www.revydanmark.dk, mens den nærmeste GuldBageren er lige om hjørnet, som det ses på www.guldbageren.dk.


Læs mere her

tags: Danmark, chokolade, hovedsponsor,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar