fredag den 5. august 2011

Kongerigets Kager

Konditor Mette Blomsterberg vil igen pirre danskernes lækkersult, når hun i nyt DR1-program rejser Danmark rundt og samler opskrifter på nogle af kongerigets bedste kager.

Der er masser af forskellige sødmefyldte og lækre smagsvarianter blandt de kager, Mette Blomsterberg bliver præsenteret for på sin rejse gennem landet i DR1s nye programserie ?Kongerigets Kager?. Her besøger Mette Blomsterberg en række almindelige danskere, der som hende selv elsker at kreere skønne dessertkager. Alle har de en særlig favorit, som de præsenterer for Mette Blomsterberg, og over kaffeebordet hjemme i stuerne fortæller de passioneret om deres kager. Der er tale om mange klassiske dessertkager, som hver især har været bagt til en særlig begivenhed, har en lang tradition bag sig eller har andre gode historier knyttet til sig.

Masser af sød inspiration til seerne

Efter præsentationen af kagerne tager Mette Blomsterberg hjem i sit eget konditori i København, og bruger sin årelange erfaring som konditor til at forfine og forædle opskrifterne, og seerne kan hente masser af gode bageråd og inspiration, når Mette Blomsterberg rører kagercremer, bager lagkagebunde og ruller marcipan ud i lange baner. De danske kagespecialiteter ender med at blive optaget i opskriftsbogen 'Kongerigets Kager'.

Fra Frederikshavn til Rønne

Kageentusiasterne, der leverer opskrifter til programmet, kommer fra alle egne af landet. Der vil således være repræsenteret kageopskrifter fra:

- Ebeltoft den 18. august
- Amager den 25. august
- Kerteminde den 1. september
- Kirke Hyllinge den 8. september
- Værløse den 15. september
- Stege den 22. september
- Hauge ved Herning den 29. september
- Frederikshavn den 6. oktober
- Kolding den 13. oktober
- Århus den 20. oktober
- Rønne den 27. oktober
- Aabenraa den 3. november

Læs mere her

tags: København, Danmark, Århus, Amager, Kolding, Herning, Aabenraa, Frederikshavn,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar