fredag den 18. maj 2012

DauphineFrokost udvider

Dauphine har siden 1. januar 2012 været igennem en forandringsproces, som nu er på plads og DauphineFrokost og Restaurant Dauphine er nu 2 selvstændige selskaber.

Michel Danino er stadig medejer af restauranten, men koncentrerer sig nu 100 % om frokost-delen.

Da vi havde stor vækst i 2011, tog vi en beslutning om, at der i fremtiden skal satses mere fokuseret og selvstændigt på frokost. Vi har budt en ny kompagnon og restaurantchef velkommen på restauranten, bl.a. for at jeg kan drive og styre DauphineFrokost. , siger Michel Danino om ændringerne.

1. maj flytter DauphineFrokost i nye, større og flottere lokaler på Mosevej 20 i Risskov. Michel styrer og definerer køkkenet, hvor han bruger sine 16 års erfaring fra restauranten og frokosten på hele tiden at gøre DauphineFrokost bedre og bedre.

Michel tager sig personligt af hver eneste kunde, og han er den direkte kontakt hos DauphineFrokost. Han står for den første kontakt med kunden, såvel som det opfølgende arbejde, så man får altid altid direktøren i røret!.

Vores kerne-værdier er kvalitet, erfaring og stabilitet siger Michel og fortsætter: Vi har leveret frokost-ordninger til det århusianske erhvervsliv siden 2001, og er dermed en af de mest erfarne leverandører på det århusianske marked. Vi gør vores yderste for at være konkurrencedygtige på alle parametre - på prisen, på pakken og på levering, og vi arbejder hver eneste dag efter en 4-delt målsætning om Smag, Variation, Energi og Sundhed!

DauphineFrokost vil gerne fejre ændringerne og deres nye storkøkken, så nye og gamle kunder bydes velkommen med skarpe priser, tilbud og ekstraydelser, som specialrabat i gourmetrestauranten til vores DauphineFrokost-kunder. Gourmetrestauranten har fornyligt fået 5 stjerner af både Jyllands Postens og Århus Stiftstidendes madanmeldere.

Besøg vores nye hjemmeside: www.dauphinefrokost.dk


Læs mere her

tags: 2011, direktør, restaurant, Århus, 2001, Jyllands Posten, Jylland, selvstændig, 2012, Risskov, konkurrence,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar