lørdag den 1. oktober 2011

Hvorfor have et engangsknald, når man kan have en fast partner?

Et nyt koncept giver hjemmesiderne med "dagens tilbud" baghjul.

Konceptet hedder MenuCard, og er en medlemsklub der tilbyder mellem 30% til 50% rabat på maden. I dag er mere end 75 restauranter allerede tilknyttet konceptet. På MenuCards hjemmeside kan medlemmerne nemt se hvor rabatten gælder og kan her på overskuelig vis vælge blandt alle restauranterne. MenuCard kan benyttes til alle måltider alle dage og rabatten gør det attraktivt for de sultne medlemmer at spise ude frem for hjemme. I forhold til de koncepter, der kun tilbyder én rabat om dagen, har medlemmerne hos MenuCard et væld af valgmuligheder, når der skal spises ude - på farten eller under hyggelige omstændigheder med venner og familie.

MenuCard blev lanceret den 1. august i år og siden lanceringen er det gået rigtig stærkt. I slutningen af september, knap to måneder senere, havde MenuCard over 14.000 private medlemmer. ?Vi modtog en tilbagemelding om ca. 900 restaurantbesøg de første tre dage efter de første medlemmer modtog deres kort." - fortæller Nicklas Stenfeldt (medstifter af MenuCard). "Vi er overraskede over, hvor hurtigt folk tog deres MenuCard i brug, og vi er glade for den store interesse. Responsen fra restauranterne er yderst positiv - de oplever flere faste besøgende, og vi kan mærke at interessen fra naborestauranterne er stigende.? fortsætter han.

MenuCard startede i København, hvor der allerede nu er godt gang i besøgene. Den store efterspørgsel har fået MenuCard til at lancere konceptet i Aarhus den 3. oktober, idet der allerede er over 1.600 medlemmer i Aarhus-området. ?På sigt ønsker vi at åbne op for konceptet i hele landet og vi ser MenuCard som folkets faste spisepartner, der vil revolutionere spisevanerne i Danmark? afslutter Nicklas Stenfeldt med et glimt i øjet.

Læs mere her

tags: København, restaurant, Danmark,

1 kommentar: