onsdag den 6. juni 2012

Danske køkkenmaskiner sælger på verdensplan

Lige fra grundlæggelsen i 1915 har danske Wodschow arbejdet med design og fremstilling af professionelle køkkenmaskiner, og i dag er Bjørn køkkenmaskinerne repræsenteret i mere end 70 lande lige fra det nordlige Grønland til det sydlige Australien. Et af de nyeste skud på stammen er Bjørn Teddy, der er en lille og kompakt køkkenmaskine, som kan bruges både privat og professionelt.

Der findes køkkenmaskiner i utrolig mange private hjem verden over, og flere af dem kan have problemer med store mængder og meget tunge deje, og så er de også tit meget støjende. Bjørn Teddy giver privatpersoner muligheden for at få en støjsvag køkkenmaskine i professionel kvalitet, der kan klare selv de tunge deje. Bjørn køkkenmaskinerne bliver alle designet og produceret i Danmark, og appellerer uden tvivl til kundegruppen som gerne betaler ekstra for kvalitet.

Danske produkter er da også kendte i udlandet for kvalitet og design, og derfor er Made in Denmark ikke en dårlig ting, når virksomhederne sender deres produkter ud af landet. Danske produkter bliver særligt beskrevet som unikke kvalitetsprodukter med rene linjer. Især mærker som Arne Jacobsen, Royal Copenhagen og Georg Jensen er velkendte i udlandet, og mon ikke Bjørn kan blive et af de næste store eksporteventyrer.

Gitte Gammelmark fra KitchenOne.dk, der er officiel forhandler af Bjørn Teddy køkkenmaskinerne, siger: Flere af vores kunder har efterspurgt køkkenmaskiner i professionel kvalitet, og det kan vi nu tilbyde dem med Bjørn Teddy. Hun fortsætter med at fortælle, at Wodschow er særdeles velkendte for deres professionelle Bjørn køkkenmaskiner af højeste kvalitet, og at det forventes, at den lille Bjørn Teddy også bliver populær på det private marked.

Bjørn Teddy er køkkenmaskinen til alle, der ønsker at få en køkkenmaskine i højeste kvalitet. Det er en lille og kompakt maskine, der er optimal til brug i både private hjem og i mindre virksomheder. Maskinen har en kapacitet på 5 liter og kan leveres i farverne rød, metal, sort og hvid. Bjørn Teddy forhandles af KitchenOne.dk og koster 8000 kroner og er dermed dyrere end andre køkkenmaskiner til privat brug, men man får til gengæld også dansk kvalitet i verdensklasse for pengene.

Direkte link til produktet: kitchenone.dk/bjorn/4318-bjorn-teddy-kokkenmaskine.html

Læs mere her

tags: Danmark, udland, Grønland, virksomhed, penge, Australien, privatperson,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar