søndag den 3. juni 2012

God karma og gratis Fairtrade-is til de festglade københavnere

Den alternative is-producent Ben & Jerry s deler i morgen gratis nyheder ud til københavnerne, der kan se frem til luksuriøs og bæredygtig Fairtrade-is i hele tre nye varianter. Core Tour fortsætter hen over sommeren i hele landet.

Før i tiden var det hippierne og stifterne af Ben & Jerry s Ben Cohen og Jerry Greenfield, der selv kørte rundt i USA og uddelte gratis is og god karma til folket. Nu er isbilen igen gjort klar. Denne gang til en tur rundt i det danske land. Og københavnerne står først i rækken til en skefuld med god smag i munden.

På Core Tour 2012 vil danskerne kunne smage på tre nye luksusvarianter; Karamel Sutra, Berry White og Dough-ble Whammy, der alle kendetegnes ved en flydende kerne af henholdsvis karamel og chokolade, omgivet af hele to slags frisk flødeis, - og så er de selvfølgelig Fairtrade-mærkede.
Københavnerne kan smage de nye Core-varianter rundt omkring i byen. Dagens is-uddeling slutter hvor festen finder sted. Nemlig på Vesterbro, hvor årets Distortion foregår.

Nærmere bestemt kan du finde Ben & Jerry s isbilen her:


Klokken 11.30-12.30 : Storkespringvandet

Klokken 12.45-13.45: Gammeltorv/Nytorv

Klokken 14.00-15.00: Sankt Hans Torv

Klokken 15.15-16.15: Islandsbrygge

Klokken 16.30-17.30: Sønder boulevard og kødbyen

Alle tidspunkter er estimerede.
------------


Om Ben & Jerry s:

I 1978 åbner barndomsvennerne Ben Cohen og Jerry Greenfield deres første isbar i en nedlagt benzinstation i Vermont.
Ben & Jerry s blev lanceret i Danmark i 2005. I 2012 blev alle Ben & Jerry s isvarianter i Europa, Fairtrade-certificeret.
At lade solen nedkøle isen er et af Ben & Jerry s tiltag for at sætte fokus på verdens klimaforandringer. Blandt andet har Ben & Jerry s reduceret deres CO2-udslip ved at omlægge deres transportruter og ved at have udviklet en let nedbrydelig emballage. Deres bondegårde bruger i stigende grad vind- og solenergi, og selv køerne, der leverer mælken til Ben & Jerry s flødeis, er på vej til at blive gjort miljøvenlige gennem forskning i deres foder. I alt har Ben & Jerry s afsat 2,4 millioner euro over en femårig periode til kampen mod klimaforandringer.
Læs mere om Ben & Jerry s her: www.benjerry.dk

Om Join Our Core:

Som en af de første virksomheder, der for mere end tredive år siden satte social ansvarlighed på den forretningsmæssige dagsorden, har Ben & Jerry s et utal af bæredygtige tiltag i bagagen. Og Core-varianterne er ingen undtagelse. Udover de tre bæredygtige is-varianter, er Join our Core nemlig også navnet på en større konkurrence, der skal finde frem til Danmarks bedste bæredygtige iværksættere og via økonomisk støtte og vejledning fra Ben & Jerry s, lade dem realisere iværksætterdrømmen. Med i finalen er 15 kandidater, hvor af to af disse er danskere, der i august sætter kursen mod Uganda, hvor den afgørende finale finder sted.
Læs mere om konkurrencen her: www.joinourcore.com/da/enter

Om de tre nye Core-varianter:

Berry White er en Vanilje- og hindbær-is med stykker af hvid chokolade og hindbær. Den flydende kerne består af en tyk chokoladesauce, der topper den sublime smag.

Dough-ble Whammy er en heftig og cremet chokolade- og vaniljeis med generøse stykker af brownie. Den bløde kerne består af lækker chokolade fudge og udgør tilsammen en bøtte Fairtrade-luksus, lige til at tage med hjem.

Karamel Sutra er en cremet chokoladeflødeis og karismatisk karamel-is, blandet med gigantiske stykker af knasende Fairtrade-chokolade omgiver den flydende kerne af blød karamel. Karamel Sutra er en eksklusiv og uimodståelig smagsoplevelse.Læs mere her

tags: USA, Danmark, euro, Europa, København, bilen, økonomi, Uganda, CO2-udslip, chokolade, Vesterbro, Island, 2012, virksomhed, klimaforandringer, benzin, energi, miljøvenlig, konkurrence, miljø,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar