tirsdag den 21. august 2012

Lav hjemmelavet sushi på få sekunder

Elsker du sushi, men synes du det er for problematisk og tidskrævende selv at lave Løsningen er den innovative Rice Cube , som giver dig den lækreste sushi på få sekunder uden brug af bambusmåtte og besværlig rulleteknik.

Sushi er kommet for at blive, og der er stadig flere og flere, som elsker det. Det er sundt, nærende og indeholder mange vigtige vitaminer.

Der er også mange, der selv forsøger at udfolde sin indre sushi-kok, men må opgive, fordi det er for tidskrævende og alt for besværligt, og resultatet ligner ikke just det, man køber i butikken rundt om hjørnet.
Nu er løsningen her endelig. Med Rice Cube kan du lave sushi på få sekunder. Resultatet bliver en perfekt terning, i en perfekt størrelse, til en perfekt mundfuld.

Med Rice Cube kan du endda bruge almindelige ris, frem for sushi-ris, og herved gøre din sushi mere kalorielet. Det er kun din egen fantasi, der sætter grænsen for, hvilke ingredienser du vil bruge. En ting er dog sikkert resultatet bliver et evigt hit.

Men hvorfor stoppe ved sushi Med Rice Cube er mulighederne mangfoldige, og du kan lave alverdens forretter, desserter, snacks, spændende kartoffelbidder, falafel, perfekte smørterninger ..

Kan det virkelig være så let

Ja! Med Rice Cube kan du skabe dine egne mesterkok-kreationer.

1. Fyld Rice Cube
2. Luk
3. Pres
4. Åbn og læg den perfekte terning over på serveringsfadet

Gør dig klar til at imponere familie og venner med rice cube det evige hit, som garanterer det perfekte resultat.

Læs mere her

tags: vitaminer,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar