Juletips og forkælelse: Fremstil din egen marcipan julekalender og forkæl dig selv, eller dem du holder af, med 24 søde konfektstykker. 1 stk. hver dag til det endelig er juleaften
400 g Original Odense Marcipan
Skallen fra 1 økologisk citrusfrugt (citron eller appelsin)
Evt. 1 spsk. Bacardi Limon
200 g mørk chokolade
Hvid eller lys chokolade til at skrive tal med
Ælt marcipanen sammen med skallen fra citrusfrugten, tilsæt evt. 1 spsk. Bacardi Limon og form stykkerne til små firkanter eller runde stykker i mundret størrelse (brug evt. en udstikker).
Marcipanstykkerne overtrækkes med smeltet chokolade og pyntes med tal lavet af smeltet hvid eller lys chokolade.
Tip: Den hvide smeltede chokolade kan røres op med pastafarve i f.eks. rød, så man kan skrive tallene med rød chokolade.
Se hvordan man tempererer chokoladen, så den bliver fin og med knæk på www.odense-marcipan.dk under "den søde skole"
Læs mere her
tags: juleaften, chokolade, pasta, Odense, økologi, frugt,
Ingen kommentarer:
Send en kommentar