torsdag den 30. juni 2016

Intet ætsende i uåbnede flasker fra Bubbas Bar i Middelfart


Fødevarestyrelsen konkluderer, at der ikke oprindeligt har været noget galt med produkterneFødevarestyrelsens laboratorier har undersøgt 20 uåbnede flasker, der er hentet på Bubbas Bar i Middelfart søndag aften. Ingen af flaskerne indeholdt spor efter ætsende væsker. Det samme er tilfældet med prøver, som er taget fra uåbnede flasker i detailhandlen. På grundlag af Fødevarestyrelsens undersøgelser er konklusionen nu, at der ikke oprindeligt har været noget galt med produkterne.

Der er derimod fundet ætsende væske i prøver af indholdet i åbne flasker fra Bubbas Bar. Politiet efterforsker, hvordan det kan være havnet der. Se pressemeddelelse fra Fyns Politi.

Fødevarestyrelsen har ikke modtaget andre forbrugerhenvendelser om symptomer på ætsninger som dem, der er set hos de forbrugere, som var på Bubbas Bar natten til søndag.
Fødevarestyrelsen opfordrer fortsat forbrugerne, der har været på diskotek Bubbas i weekenden til at søge læge, hvis de efterfølgende har mærket symptomer som:

• Svie/brændende fornemmelse
• Sår eller afskalning på tungen eller slimhinderne i mundhulen
• Brændende fornemmelse i svælget, fortil på halsen eller forsiden af brystet
• Synkegener eller synkesmerter


Fakta:
Søndag 26. juni blev Fødevarestyrelsen orienteret af både Kolding Sygehus og Embedslægen om patienter, der har fået ætsninger i munden. Fælles for patienterne var, at de har været gæster på Bubbas Bar og Natklub, Østergade 2, 5500 Middelfart, natten imellem lørdag den 25. og søndag den 26. juni. Sagen efterforskes fortsat af Fyns Politi. Fødevarestyrelsen bistår politiet i sagen.

Læs mere her

tags: politi, Kolding, diskotek, Middelfart, Fødevarestyrelsen, pressemeddelelse, Fakta,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar