fredag den 23. november 2012

Tag på en utraditionel smagsrejse med årets te-julekalender fra Simply Tea

Er man til et sundt alternativ i julemåneden, så er der godt nyt at hente med Simply Tea s julekalender. Den byder på et orgie af liflige smage med over- eller undertoner af lakrids- og chokoladesmag, kanel og nødder til noget, der kan vække mindelser om friske bær og sommerblomster. Alt sammen lavet udelukkende med naturens egne teblade. Og med en sidegevinst at bladene virker naturligt beroligende og opkvikkende. Og hvem kan ikke have brug for det i en travl og hektisk december måned

Eksklusiv te-julekalender

Med Simply Tea s julekalender får man 24 særligt udvalgte og eksklusive teer fra sjældne tehaver besøgt i Kina i foråret. Der er noget for enhver smag og kalenderen indeholder en overdådig palette af smagsprøver, som man kan nyde hver dag op til jul. Julekalenderen er for den, der vil opleve noget helt ekstraordinært og består udelukkende af teer af egen import. Hver dag byder på en udsøgt oplevelse med 2 gram te til en 200 ml s kop. På grund af bladenes høje kvalitet kan de samme blade genanvendes mindst tre til fire gange.
Se mere på simplytea.dk

Sjældne Explorer-tesæt

Med explorersættet får man et lille, men raffineret indblik i nogle af de teer, der har begejstret og inspireret i 2012. Explorersættet giver en særlig mulighed for at udforske nogle unikke tesorter inden for aller typer te: hvid, grøn, gul, sort, oolong og puerh te. Sættet indeholder seks gange 10 grams prøveposer og egner sig fortrinligt til den, der vil udforske nogle af de mere raffinerede og komplekse te-smage.
Se mere på simplytea.dk

Ud over smagen i de to udgaver, er der skelet til teer, som har en beroligende og opkvikkende effekt, som kan modvirke stress, påvirke fordøjelsessystemet og forstærke immunforsvaret. Hvilket nok skulle kunne gavne i december måned, der traditionelt byder på mange søde fristelser. En te-julekalender eller et explorersæt er et anderledes og sundt alternativ til både den nysgerrige og feinschmeckeren.

Håndplukkede teer

Simply Tea er specialister og skandinaviens førende i import af højkvalitets-teer fra især Kina særligt oolong og puerh teer. Simply Tea importerer kun håndplukkede og håndbearbejdede teer fra små bæredygtige virksomheder, der bygger deres teproduktion på århundredgamle teknikker. Teerne udvælger vi selv på rejser til Kina hvert år. Gennem rejserne har vi opbygget et stort netværk og skabt værdifulde relationer til de teproducenter og temestre, vi køber gennem, som stolt bærer deres tradition videre.

Læs mere her

tags: chokolade, december, Kina, 2012, virksomhed, stress,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar