søndag den 24. februar 2013

Skandinaviens største forhandler af miljøvenlig emballage indtager Copenhagen Food Fair

Field Advice ApS præsenterer i år 500 nye miljøemballager, og de har danmarkspremiere på grønne rengørings- og hygiejneprodukter.
Copenhagen Food Fair løber af stablen den 24. til den 27. februar 2013 i Bella Centeret, og Field Advice ApS vil være at finde på stand C2-010.

Glæder sig til Copenhagen Food Fair

Vi glæder os meget til Copenhagen Food Fair. Messen er en kærkommen lejlighed til at præsentere vores produkter, både velkendte og nye produkter, for kunder og samarbejdspartnere og så forventer vi da at gøre en række nye bekendtskaber på messen, siger Field Advices adm. direktør Mark Remmy Sali.

Ved messen kan Field Advice ApS præsentere et projekt, der længe har været i støbeskeen. Det drejser sig om webshoppen www.naturetonature.eu. Helle Michelsen, Marketingmedarbejder hos Field Advice ApS, siger: Vores forventning er, at webshoppen vil gøre det nemmere og mere attraktivt for kunder at handle hos Field Advice det gælder måske især privatkunder og andre kunder, der hurtigt og nemt vil have adgang til vores produktsortiment. Men også mange andre vil kunne få glæde af webshoppen. Ikke mindst hvis man som fødevareprofessionel skal danne sig et hurtigt overblik over produktmuligheder osv. Jeg vil dog understrege, at vi som altid sidder klar ved telefon og mail og så tager vi jo også meget gerne på kundebesøg for at præsentere de emballagemuligheder, vi tilbyder.

Dansk premiere på grønne rengørings- og hygiejneprodukter

Til messen i Bella Centeret tager Field Advice ApS sin engelske samarbejdspartner Ecoforce med. Ecoforce er vidt berømmet for deres produkter, der leverer højeffektive rengørings- og hygiejneløsninger med en reel grøn profil. Mark Hughes, international salgsdirektør hos Ecoforce udtaler: Modsat andre såkaldt selv-certificerede grønne produkter, er Ecoforce produkter certificerede med den højtrespekterede Europæiske Blomst det officielle miljømærke i EU. At vi har modtaget EU certificering betyder, at vores kunder ved, at vores produkter er testet af uafhængige eksperter, og i forhold til miljøvenlighed performer lige så godt eller bedre end kendte mærker på markedet.

På stand 010 i hal C2 vil Field Advice ApS være at finde under hele messen. Og trods forventet travlhed lover emballagefirmaet, at der også vil være tid til hygge, sjov og en enkelt konkurrence.

Læs mere her

tags: direktør, 2013, EU, Mark Hughes, Bella Center, miljøvenlig, konkurrence, miljø,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar