lørdag den 23. februar 2013

Danske madkommunikatører får deres helt egen pris

Nu stiftes mad+medier-prisen som en anerkendelse af landets skarpeste madkommunikatører i 15 forskellige kategorier. I dag åbner indstillingen, hvor alle kan give bud på én eller flere kandidater til nomineringen. Prisuddeling med faglig optakt, middag, fest og fejring af danske madkommunikatører sker fredag 3. maj 2013 i København.

Nu skal der sættes ansigter på Danmarks bedste madkommunikatører. Med mad+medier-prisen 2013 fokuserer netværket mad+medier på kvaliteten af alt det, der bliver kommunikeret om mad i 15 udvalgte formidlingsdiscipliner.

"Som madkommunikatører i medierne, i det offentlige og i fødevareindustrien har vi et stort medansvar for de madvalg, danskerne foretager. mad+medier-prisen handler om at hylde landets dygtigste madkommunikatører og vise eksempler på, hvor godt det kan gøres, så vi som journalister, redaktører, fotografer, tv-tilrettelæggere, kommunikationsrådgivere og undervisere osv. får nogle synlige og håndfaste kvalitative pejlemærker i vores arbejde," siger medstifter af mad+medier Rasmus Holmgård.

De 15 kategorier dækker branchens alsidighed og kreativitet med et spænd fra mad på sociale medier over akademisk madformidling og til madanmeldelse. Se alle kategorierne her.

Alle kan indstille fra dags dato til og med 17. marts. Indstil dig selv eller en kollega, eller opfordr læsere, seere, kunder mv. til at pege på deres yndlingsskribent, -fotograf, -rådgiver, -grafiker osv. Indstillinger til prisen foregår via madmedier.dk og følges af en velbegrundet motivation og at linke til, uploade og evt. indsende dokumentation for kvaliteten af personens arbejde. Det er tilladt at indstille mere end én kandidat. Indstillingen lukker igen den 17. marts 2013, hvorefter juryer bestående af 3-4 fagpersoner for hver kategori vælger de nominerede og kårer de 15 vindere. De nominerede offentliggøres den 15. april. Se de foreløbigt bekræftede jurymedlemmer her.

Faglige indlæg, fejring og fest med Timm Vladimir
Med erfaringer fra showbiz, Masterchef og nu egen kokkeskole er Timm Vladimir godt klædt på til rollen som nøje udvalgt konferencier. Programmet byder både på faglighed og fest, når mad+medier-prisen 2013 fejres i Papirfabrikken på Hotel- og Restaurantskolen fredag 3. maj kl. 14.30-02.00

Om mad+medier
mad+medier er et hurtigt voksende netværk, der blev stiftet i 2011 og i dag rummer 645 madkommunikatører. Organisationen er stiftet af pr- og kommunikationskonsulent Marie Sainabou Jeng og vin- og madskribent Rasmus Holmgård. Læs mere om mad+medier på madmedier.dk og følg nyheder på facebook.

mad+medier-prisen 2013 sætter fokus på kvaliteten af alt det, der bliver kommunikeret om gastronomi i 15 udvalgte formidlingsdiscipliner

De 15 kategorier er akademisk madformidling, bøger om mad, kritisk madjournalistik, madanmeldelse, madblogging, mademballage, madevent, madfotografi, madgrafik, madkommunikation for virksomheder og organisationer, mad på film, mad på sociale medier, mad på tv, opskriftsudvikling og uden for kategori/særpris, hvor forslag modtages (fx livsstilsjournalistik om mad, undervisning om mad)

Medlemmerne i de 15 juryer er nøje udvalgt for deres faglige indsigt og sammensat i grupper a 3-4 fagpersoner med komplementerende ekspertiseområder. mad+medier har prioriteret personer, som til dagligt er professionelt aktive i den funktion, der understøtter den krævede ekspertise. Blandt jurymedlemmer er Rasmus Kjeldahl, direktør for Forbrugerrådet, Jacob Bøtter, partner og co-founder i Wemind, Esben Danielsen, Director of Innovation på Roskilde Festival, Uffe Elbæk, medlem af Folketinget (R), Ditte Isager, fotograf, Anthony Aconis, direktør og partner i marketingbureauet Fireball, Tina Scheftelowitz, forfatteren bag Suveræn, Trine Krebs, Frugtformidlingen


Læs mere her

tags: Danmark, 2011, København, direktør, 2013, Timm Vladimir, Folketinget, Roskilde, virksomhed, nominering, kreativ, Forbrugerrådet, faglighed, journalist, kommunikation, organisation, undervisning, motivation, forfatter, livsstil,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar