lørdag den 25. september 2010

Film i Kvickly efter lukketid

I samarbejde med filmfestivalen Copenhagen Dox arrangerer Kvickly et utraditionelt forbruger arrangement med film efter lukketid.

Det foregår i Kvickly Falkoner Allé fredag 13/11 kl. 21.00 - SUPERMARKET AFTER DARK

I samarbejde med Kvickly og SUPERmarked.org præsenterer CPH:DOX et supermarked som du aldrig har set det før. Efter visningen af 'Food Inc.' byder aftenen på en unik mad-performance iscenesat af performance- og billedkunstner Dorte Holbek, stregkodemusik, lydkunst, smagsprøver ved Simons Kogeskole og en mulighed for at skrifte sin forbrugsadfærd! Der vil være rigeligt med lækkerier og drikkevarer og ingen vil gå tomhændede hjem fra Kvickly denne aften.

Om filmen
'Food Inc.' vender bagsiden af medaljen opad, når den gransker den korrupte amerikanske fødevareindustri. For utallige emballagers billeder af glade landmænd på traktorer er en stor fed løgn: I dag foregår hele 99% af al fødevareprodution i USA nemlig i store, specialiserede industribygninger eller på landområder, der minder om stadionanlæg. Det betyder ikke bare et brud med en hyggelig illusion, men også vidtrækkende konsekvenser for vores sundhed, miljøet, biodiversiteten, den voksende centralisering af fødevareproduktionen og den tiltagende politiske manipulation. Et forbrugeroprør synes at være den eneste trussel mod McDonalds & Co.
- når man har set 'Food Inc.' er man i høj grad klar til det!

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar