tirsdag den 19. marts 2013

Ny og stærkere Bjergtrold

Bjergtrolden i Roskilde blev reddet i elvte time og bliver styrket på en række punkter

Det blev Spirituskaliffen, David Larsson og musiker Peter Nande der er gået sammen med tidligere ejere Lasse og Simone for at sikre Bjergtroldens overlevelse.

Det betyder at du fortsat kan besøge Bjergtroldens hyggelige café og butik. l det daglige vil du oftest møde David bag disken, sammen med en eller flere af de trofaste gamle medarbejdere.

If it ain t broken, don t fix it udtaler David om Bjergtroldens gamle koncept med at blande café, bar, let restauration og luksusbutik. Vi holder selvfølgelig fast i den dejlige og forunderlige blanding af ting der gør steddet til manges foretrukne legeplads for voksne samtidigt med at vi gør hvad vi kan for at forbedre de områder der halter bagud siger David. Det skal ikke være nogen hemmelig at man har været bagud på tid og energi de sidste mange måneder, men det er ovre nu og vi bruger marts måned på at få genetableret et Bjergtrold som Roskilde kan være stolte af en udtalelse der støttes op om fra de mange kendte ansigter bag baren.

Peter Nande skal med sin baggrund, og store netværk, indenfor roots- og bluesmusik sikre at musikscenen på Bjergtrolden fremadrettet bliver spændende og dynamisk.

Begrebet legeplads for voksne forpligter jo, så vi vil løbende sørge for en lang række dejlige smagninger, forrygende koncerter og spændende foredrag, så Bjergtrolden igen bliver et sted man bliver nød til at besøge et par gange om ugen siger Peter Nande med et smil på læben.

David Larsson skal med sin baggrund som stifter og ejer af Danmarks dengang største importør af luksusspiritus, sikre at kvaliteten og bredden af butikkens sortiment igen bliver på et niveau der ikke findes andre stedder i landet.

Åbningstiderne er fra den 21. marts ændret, så de hedder torsdag-lørdag kl.10-24, mandag lukket og tirsdag-onsdag kl. 10-18

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen på Ringstedgade 30.

Bedste hilsner fra troldene,
David, Peter, Lasse, Simone, Toke, Tobias, Mikkel, Saps, Casper, Heidi, Ulrik, Julia, Sine, Anders, Emil, Mads, Lene, Henriette m.fl.


Læs mere her

tags: Danmark, Ringstedgade, Roskilde, Ringsted, koncert, energi,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar