tirsdag den 2. april 2013

Smart app omdanner din iPad til madvægt

En ny app benytter den berøringsfølsomme overflade på din iPad til at veje madvarer, som automatisk indføres i din kostdagbog.

App en hedder TouchWeight og omdanner din iPad til en rigtig smart kombination af kostplanlægning og slankekur.

Den tracker din kost ved at du vejer maden PÅ din iPad - direkte på touchskærmen - og som programmørerne skriver på typisk jeg må hellere gøre opmærksom på det klart indlysende -amerikansk facon, som bør du bruge en beskyttende skærmfilm for selvom din iPad er let at tørre af, er skærmen trods alt mere bakterievenlig.

Måden app'en fungerer på, er at touch-delen af skærmen i stedet for touch bruges til at måle trykket, dvs. vægten. Det blev muligt med Apples iOS6 api.

Når du lægger noget på og vægten er konstateret, skal du via en 4-skridt proces oplyse hvilke type fødevare, der er tale om, hvorpå app en.

Dvs. den kan føre regnskab med din kostplanlægning meget lettere end vi hidtil har kunnet, hvor alt har skullet vejes og indtastes manuelt.

Iflg. den roadmap udviklerne har sendt til Apple, vil næste version af app en komme til automatisk at kunne synkronisere med eks. Evernote (motion) og Withings (kropsvægt og fedtprocent) super cool!

Du kan læse mere om app en her => http://www.livingsmarttv.dk/ attachment_id=13017

App en udkommer kun til iPad Retina og hverken iPhone eller iPad Mini fordi skærmene er for små til almindelige portionsanretninger.

Læs mere her

tags: regnskab, slank, bakterie, iPhone, programmør,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar