onsdag den 3. april 2013

Gratis is til hele Danmark ? og flere på vej

Selvom påsketemperaturen var lav, stod solen højt, da Frisko uddelte ikke mindre end 70.000 is, i anledning af overgangen til sommertid i søndags. Dette blev fejret blandt danskerne i samtlige 7-Eleven-butikker landet over i søndags.

Køerne var længere end nogensinde, da danskerne via likes på Facebook havde bestemt antallet af is, der skulle uddeles på dagen, hvor vinter blev til sommer og istiden for alvor blev skudt i gang.

- Det er en fornøjelse at se hvordan Frisko Sommertid-eventen spreder glæde blandt danskerne, når sammen starter den officielle sommertid med en is i solen, siger Ditte Nielsen, der er Brand Manager i Frisko

Ved 7-Eleven på Gammeltorv/Nytorv i København, Immervad i Aarhus og Vestergade i Odense var der skruet ekstra op for forårsstemningen. Her var arealet udenfor 7-Eleven-butikken nemlig arrangeret som et sommerunivers med rullegræs, strandstole og parasoller, hvor forbipasserede kunne nyde den kolde is i solen.

Ny Frisko App giver flere gratis is-oplevelser

I forlængelse af eventen lancerer Frisko nu en helt ny app til danske is-entusiaster, der udover underholdning, iskolde nyheder og sjove konkurrencer, giver en gratis Filur ved download.

Filuren kan fås hos alle landets Schell-tankstationer hele uge 14. Søg på Frisko og hent app en i App Store & Google Play!

-------

Om Frisko:

På Friskos iskort finder du et bredt udvalg af spændende varianter for enhver smag, blandt andet en lang række bæredygtige Rain Forest Alliance-certificerede fristelser fra Magnum og Daim.

Navnet Frisko går tilbage til 1930'erne, hvor virksomheden var en blandt flere end 150 is- producenter rundt om i Danmark. Opkøb, fusioner og konsekvent fokus på kvalitet og det rigtige sortiment har gjort Frisko til Danmarks største og mest populære is-producent. Frisko er en del af Unilever- koncernen.

Mød Frisko på Facebook:
http://www.facebook.com/FriskoIs

Og på web:
http://frisko.dk


Læs mere her

tags: Danmark, København, Odense, Facebook, Google, virksomhed, konkurrence,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar