onsdag den 2. oktober 2013

Vidste du ..... at der bruges over 300 mandler til at lave en pakke marcipan

Odense Marcipans nye og forbedrede ren rå marcipan indeholder nu hele 63% mandler. Det høje mandelindhold giver en meget fyldig og ren marcipansmag, der smager endnu mere af mandel

Marcipan laves primært af mandler og sukker, og marcipanen fra ODENSE indeholder ikke konserveringsmidler. Og så vil det nok overraske, at der faktisk bruges over 300 mandler til at lave en pakke Original Odense Marcipan på 400 g.

De friske mandler, der anvendes, kommer hovedsageligt fra Californien og Australien, som har forskellige høsttidspunkter. Derfor kan Odense Marcipan altid anvende friske mandler året rundt.

I Odense kontrolleres mandlerne, og de forarbejdes, som et af de eneste steder i verden, på originale granitvalser. Det giver marcipanen den kendte og lidt grovere struktur, der er med til at fremhæve smags-nuancerne i mandlerne.


Læs mere her

tags: Californien, Odense, Australien,

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar