torsdag den 2. januar 2014

Ingen jul uden ål

image description
Nu kan danskerne med god samvittighed fa deres elskede a l pa jule- og nyta rs- frokostbordet igen, efter en lang periode, hvor det praktisk talt har været umuligt at opdrive kvalitets a l i detailhandlen. Man fa r den endda leveret lige til døren hos ÅL&CO
Der er ikke noget at sige noget til at danskerne elsker deres a l. A len er en fantastisk spise. Den er rig pa protein, gode fedtstoffer, D- E- og B12-vitaminer (blandt andet) – og sa smager den egentlig bare virkelig godt. A len er en del af vores gastronomiske kulturarv! A L&CO er en webbutik, der er sat i verden for at sikre danskerne a l pa julebordet.

1 a l pa middagsbordet – 5 tilbage til naturen.
A L&CO er en del af Royal Danish Fish, som dagligt gør et stort stykke arbejde for at skabe en ansvarlig a leproduktion. Dette har resulteret i, at Royal Danish Fish som de første i verden blev godkendt af The Sustainable Eel Group. Certificeringen Sustainable Eel Standard, er bevis pa en ansvarlig a leproduktion, der gør en forskel.

4 millioner a l – sa mange genudsatte Royal Danish Fish alene i 2013. For hver gang en a l havner pa middagsbordet, sættes fem levende a l ud med et pænt tak for la n og god rejse tilbage til Sargassohavet, hvor de kan sikre næste generation af a l. Ganske enkelt sund fornuft. De massive a leudsætninger er en del af en langsigtet indsats, som Danmark gør for at sikre genopretningen af den europæiske a l. Ifølge DTU Aqua og internationale forskere er det bevist, at genudsætning af a l allerede har haft en positiv effekt for den fremtidige a lebestand.

Bag om A L&CO
A L&CO er specialister i a l. A L&CO er samtidig en webbutik med kvalitetsfisk, der henvender sig til feinschmeckere og egentlig bare alle dem, som efterspørger fisk af høj kvalitet og med god samvittighed. A L&CO drives af Royal Danish Fish A/S, som er den første a leproducent i verden, der er godkendt og certificeret efter Sustainable Eel Standard.

Hos A L&CO handler det ikke kun om kvalitetsfisk men ogsa om balance og ansvarlighed. Ba de na r det gælder kvalitet, effektivitet, natur, miljø og trivsel. A lebestanden har desværre været i tilbagegang i mange a r, men mange gode kræfter arbejder ihærdigt pa at sikre a lens fremtid.

Læs mere her

tags: Danmark, euro, 2013, samvittighed, DTU, miljø, vitaminer,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar