onsdag den 12. marts 2014

Restaurant Krebsegaarden er gæsternes foretrukne restaurant for 3. måned i træk

At komme på restaurantgæsternes Top-5 er en præstation i sig selv. At blive nummer 1 er en endnu større præstation. At være nummer 1 tre måneder i træk er ikke set før, i hvert fald ikke hos DinnerBooking - indtil nu. Restaurant Krebsegaarden har nu for 3. måned i træk charmeret sig så dybt ind i gæsternes maver og hjerter, at de får endnu en sikker førsteplads på DinnerBookings gæste-Top-5
I Studiestræde i København K ligger den charmerende Restaurant Krebsegaarden. Kunsten fra det tilstødende galleri Krebsen er med til at levere en unik stemning, og maden er upåklagelig. Derudover er servicen i top, og man får bestemt noget for pengene, når man sætter sig til bords. Det har gæsterne også bemærket, og de honorerer for 3. måned i træk deres yndlingsrestaurant med topkarakterer.

Restaurant Krebsegaardens nu 3. måned som nr. 1 vækker opsigt hos DinnerBooking: "Ingen anden restaurant har formået at ligge så stabilt blandt gæsternes vurdering, som Restaurant Krebsegaarden har præsteret. Nr. 1 i tre ud af tre mulige måneder – det har vi altså aldrig set før", udtaler Peter Thygesen, der er partner hos DinnerBooking.

Hver gang en gæst booker bord gennem DinnerBooking.com, får de efter restaurantbesøget tilbuddet om at give den pågældende restaurant feedback. Gennemsnitligt benytter én ud af tre gæster sig af muligheden. Og gæstefeedbacken betyder meget for restauranterne: "Alle våre gjester, som kommer til oss, blir behandlet som gjester i våres eget hjem. Det blir derfor meget personlig, hva våres gjester mener om deres opplevelse, etter deres besøk hos oss.", siger Mats Wergeland fra restaurant Krebsegaarden.

Gæsterne kan på baggrund af et restaurantbesøg give restauranten fra 1-6 points i kategorierne: maden, betjeningen, stemningen, den samlede oplevelse og "value for money". Desuden bliver gæsterne spurgt om, hvorvidt de vil anbefale restauranten til andre. Det vil intet mindre end 100 % af Restaurant Krebsegaardens gæster.

Restaurant Krebsegaarden er baseret på et koncept, hvor lokalernes udsmykning og menuen til enhver tid er inspireret af den aktuelle udstilling i Galleri Krebsen, som ligger i baghuset. Restauranten har åbent tirsdag til lørdag fra kl. 18 til 22.

DinnerBooking leverer online bookingsystemer til 400+ restauranter i Danmark, håndterer over 600.000 gæster om måneden, og DinnerBooking.com er Danmarks største bookingsite. DinnerBookings top 5 over gæsteanmeldelser udkommer hver måned, og én gang årligt kåres desuden årets top 5.

Læs mere her

tags: Danmark, København, restaurant, penge,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar