fredag den 4. april 2014

DinnerBookings Top-5 over marts 2014

I dag er DinnerBookings Top-5 over gæstefeedback udkommet med marts måneds resultater. Der er en del gengangere, men også et par helt nye Top-5-restauranter.
VEST – Fyn og Jylland
4. og 5. pladsen indtages af to nye Top-5 restauranter. Det er henholdsvis Kähler Villa Dining i Risskov ved Aarhus og Den Lille Kro i Aarhus C. DinnerBooking ønsker dem velkommen på Top-5!
Endnu en gang er Restaurant Unico i Højbjerg ved Aarhus og Prinses Juliana ved Aalborg Havn med på Top-5 i VEST. De ligger henholdsvis nr. 2 og 3 over marts måneds bedst ratede restauranter vest for Storebælt.
Øverst på Top-5 for VEST ligger Madhimlens Madhus, der hermed gør et comeback på Top-5 efter en kort pause derfra. I efteråret 2013 lå Madhimlens Madhus stabilt i toppen af listen, og det bliver spændende at se, hvor længe de fortsætter med at ligge der denne gang.

ØST – Sjælland
På 5. pladsen er Restaurant Kanalen i København K for første gang med på Top-5 listen. Velkommen til dem!
3. og 4. pladsen indtages af et par gamle kendinge på listen: Spisehuset 56 grader og AOC, som begge ligger i København K.
På 2. pladsen ligger endnu en ny gæstefavorit: POP – et SPISERI i København N. De skal også have et stort velkommen på Top-5!
1. pladsen i ØST indtages igen igen af Restaurant Krebsegaarden i København K. De ligger nu nr. 1 for 4. måned i træk, hvilket er utroligt flot – og velfortjent.

DinnerBooking leverer online bookingsystemer til 400+ restauranter, håndterer over 600.000 gæster om måneden, og DinnerBooking.com er Danmarks største bookingsite. DinnerBookings top 5 over gæsteanmeldelser udkommer hver måned, og én gang årligt kåres desuden årets top 5. Marts måneds Top-5 er baseret på 15.423 besvarelser.


Læs mere her

tags: Danmark, København, restaurant, Sjælland, 2013, Jylland, comeback, Aalborg, Storebælt, Risskov,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar