fredag den 18. juli 2014

Uge 29 i Tisvilde har bidt sig fast

Jetsettere indtog sidste år Tisvilde i uge 29 for første gang. I år vil flere restaurantbesøgende være sikre på at få del i festlighederne. Den berømte festuge i uge 29 blev for første gang rykket til Tisvilde i 2013, da Casper Christensen startede cykelholdet Tour de Tisvilde, hvor kendte cyklede fra Kongens Nytorv til Tisvilde og sluttede af med fest på Tisvilde Bistro.

Allerede et år efter ser konceptet ud til at have bidt sig godt fast blandt restaurantbesøgende; endnu flere vil nemlig være sikre på at få del i festlighederne, når de kendte indtager Tisvilde Bistro fra torsdag til lørdag.

På Tisvilde Bistro er der som sidste år pakket med gæster fra torsdag til lørdag, men i år er der 35 pct. flere, der på forhånd har booket bord i en af festivaldagene sammenlignet med sidste år. Det viser nye tal fra DinnerBooking.com, der registrer alle bookinger for restauranten.

De mange forhåndsbookinger glæder Anders Buhl fra Tisvilde Bistro, der føler sig overbevist om, at traditionen med Tour de Tisvilde er kommet for at blive. Han fortæller, at arrangementet både tiltrækker kendte jetsettere og almindelige restaurantgæster:
»Det er dejligt med et arrangement, der kan være med til at trække nye mennesker til og til at øge kendskabet til byen. Tisvilde Bistro har i mange år været samlingspunkt for københavnere, men samarbejdet med Tour de Tisvilde betyder, at vi kommer meget bredere ud til en større gruppe af mennesker,« fortæller han.

Som sidste år vil restauranten både lægge hus til lukkede fester og til almindelige serveringer under festivaldagene.

Bookinger i uge 29
Forhåndsbookinger i 2013: 727 gæster til dagene torsdag til lørdag
Forhåndsbookinger i 2014: 1132 gæster til dagene torsdag til lørdag

Om DinnerBooking
DinnerBooking leverer online bookingsystemer til 400+ restauranter, håndterer over 700.000 gæster om måneden, og DinnerBooking.com er Danmarks største bookingsite. DinnerBooking har derfor adgang til unikt data vedrørende danskernes restaurantvaner.

Læs mere her

tags: Danmark, restaurant, 2013, Kongens Nytorv, 2014,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar